Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy gyerekkel van esély sugar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyerekkel van esély sugar daddyt találni? (elméleti a kérdés)

Figyelt kérdés

2021. ápr. 2. 20:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Engem speciel nem zavarna, de minden nyilván a részletektől függ, de egy egy gyerekes nő attól még nő és számomra nem hátrány ha van gyereke..
2021. ápr. 2. 20:40
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, ha választani lehet akkor egy független bombázót fog választani.

Amúgy milyen példát akarsz mutatni a gyermekednek?

2021. ápr. 2. 20:40
 3/21 A kérdező kommentje:

Gyerek után jobb a formám, mint szülés előtt.

És nem babáról beszélünk, hanem már 7 éves kisgyerek.

Milyen példát mutatok?

Dolgozom 8,5 órában. Egyetemet végzek mellette. Nevelem a gyereket. És mióta elválltunk az apjától nem mutattam be neki pasit. (5 év alatt 1 komolyabb férfi volt). Nem pótapát keresek neki, mert a nevelést és az anyagi részét megoldom 100%-ban.

2021. ápr. 2. 20:44
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Rossz példa? Pénzér akarsz dugni...
2021. ápr. 2. 20:45
 5/21 anonim ***** válasza:
21%

Nem vagyok sugarbaby, de néha fontolgattam, és eljátszadoztam a gondolattal.

Ennek fényében talán írhatok véleményt, mert elmerengve a témán talán jobban hozzá tudok szólni, mintha valaki légbőlkapottan válaszolna.

Személy szerint én nem zárnám ki az embert emiatt potenciális sugardaddy soraiból, mivel szeretem a gyerekeket, jól ki is jövök velük, szeretek velük játszani is. De ugyanakkor lenne bennem egy kis szorongás is, hogy ezzel milyen példát mutatunk?

Vagy ő mit látna? Hirtelen beköltözik hozzájuk egy idegen nő, felrúgva a kettős életüket, anélkül, hogy előtte mondjuk jó pár hónappal adagolva lett volna neki?

Vagy mit gondolna amikor látja, hogy csak te fizetsz? Hogy a nők mihasznák, és nem dolgoznak és csak el vannak tartva? Félek, hogy ezzel az egész nememre szégyent hoznék a gyerek előtt, aki nyilván egy idő után ennyire is becsülne engem (már ha fiú). Ha lány, akkor pedig egyértelműen rossz példát mutatok neki.

2021. ápr. 2. 20:46
 6/21 anonim ***** válasza:
37%
6-os vagyok, bocsánat. Félreolvastam. Hirtelen úgy értelmeztem, hogy lennék-e sugarbabyje egy olyan férfinak, akinek van gyereke.
2021. ápr. 2. 20:47
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha megoldod az anyagi részét akkor minek?
2021. ápr. 2. 20:56
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van rá esély, de inkább azt mérlegeld, hogy nem éri meg. Főleg nem úgy, hogy már van gyereked aki iránt felelősséggel tartozol.
2021. ápr. 2. 20:59
 9/21 anonim ***** válasza:
61%
Gyerekes nőt ingyen is lehet kapni, minek fizetni érte...
2021. ápr. 2. 21:42
 10/21 Noren1989 ***** válasza:
64%
A legtöbb prostinak van gyereke, szóval megoldható.
2021. ápr. 2. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!