Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak miért izgulnak az anális szexre?
Miért lenne látens homoszexuális irányultságra utaló jel egy nővel folytatott anális közösülés?!
És ha kiverem, akkor is meleg vagyok, mert tulajdonképpen egy férfi markolássza a péniszem...?
Az anális szex nem a meleg férfiak saját találmánya. Mivel altájékon náluk nincs máshova dugni a szerszámot, így nekik azt a lyukat kell használni. Ha heteróként egy nővel fekszel le, akkor van "választási" lehetőség, ha az illető nő engedi.
Sőt továbbmegyek, ha egy heteroszexuális férfi szereti, ha NŐI partnere izgatja az ő ánuszát is valamilyen módon, akkor sem lesz azonnal látens meleg. Ha egy nő csinálja neki, akkor az izgató, ha egy férfi csinálná, attól irtózna. Ebben mutatkozik meg a heteroszexualitás.
Hozzáteszem, hogy igen, vannak olyan férfiak, akik látens melegek és bizonyos dolgokat azért kedvelnek a nőkkel, mert tudatosan, vagy tudat alatt arra vágynak, hogy bárcsak egy férfival tehetnék meg ugyanezt. De attól, hogy van a kosárban piros M&M's cukorka, még nem mondhatjuk, hogy az összes M&M's piros a világon...
Másik oldalról pedig, vannak olyan heterók és melegek, akik szeretnek ezzel viccelődni. Vagy ilyen-olyan érzelmi torzulástól vezérelve egyes melegek a sajátjuknak érzik az anális közösülést és megsértődnek, ha valaki nem osztja a monopólium-elvüket az análszexre, egyes heterók pedig kapásból b*ziznak minden más heterót, aki él a női partnerével valamelyik irányban az anális izgatás lehetőségével.
Biztos le leszek pontozva, de legalább őszintén válaszolok. 😅
Az én párom azért szereti, mert oda elmehet. Ő nem szeretne gumit húzni, azt mondja zavarja, én nem erőltetem, cserébe ő se hisztizik, hogy szedjek tabit, mert én meg nem szeretném felborítani a hormonjaimat. Mi pharmatex+megszakítással védekezünk, nekünk ez bevállt, viszont vannak napok, amikor szeretné 110%-osan elengedni magát. Bár nekem az elején kicsit fáj, de mivel ritkán hozza fel, és mindig figyel rám közben, ezért én engedni szoktam. Négy éve élünk együtt, boldogan, kielégülten. :)
A heteró férfiak miért izgulnak az orális szexre? Szája a férfiaknak is van.
Ahogyan keze is van férfinak is, nem csak a nőnek.
Vagy fordítsuk meg a kérdést.
A homoszexuális férfiaknak miért nem jó egy nő? Segglyuk a nőkön is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!