Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró férfiak miért izgulnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró férfiak miért izgulnak az anális szexre?

Figyelt kérdés
Nem utal látens homoszexualitásra?

2021. ápr. 2. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
1. Imádlak! 30N
2021. ápr. 2. 21:10
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Miért lenne látens homoszexuális irányultságra utaló jel egy nővel folytatott anális közösülés?!

És ha kiverem, akkor is meleg vagyok, mert tulajdonképpen egy férfi markolássza a péniszem...?

Az anális szex nem a meleg férfiak saját találmánya. Mivel altájékon náluk nincs máshova dugni a szerszámot, így nekik azt a lyukat kell használni. Ha heteróként egy nővel fekszel le, akkor van "választási" lehetőség, ha az illető nő engedi.

Sőt továbbmegyek, ha egy heteroszexuális férfi szereti, ha NŐI partnere izgatja az ő ánuszát is valamilyen módon, akkor sem lesz azonnal látens meleg. Ha egy nő csinálja neki, akkor az izgató, ha egy férfi csinálná, attól irtózna. Ebben mutatkozik meg a heteroszexualitás.

Hozzáteszem, hogy igen, vannak olyan férfiak, akik látens melegek és bizonyos dolgokat azért kedvelnek a nőkkel, mert tudatosan, vagy tudat alatt arra vágynak, hogy bárcsak egy férfival tehetnék meg ugyanezt. De attól, hogy van a kosárban piros M&M's cukorka, még nem mondhatjuk, hogy az összes M&M's piros a világon...

Másik oldalról pedig, vannak olyan heterók és melegek, akik szeretnek ezzel viccelődni. Vagy ilyen-olyan érzelmi torzulástól vezérelve egyes melegek a sajátjuknak érzik az anális közösülést és megsértődnek, ha valaki nem osztja a monopólium-elvüket az análszexre, egyes heterók pedig kapásból b*ziznak minden más heterót, aki él a női partnerével valamelyik irányban az anális izgatás lehetőségével.

2021. ápr. 2. 21:10
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Mert csodás érzés egy női segglyukba behatolni.
2021. ápr. 2. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
A kérdező nem tud külőnbséget tenni lévén még nem próbálta a női feneket, csak férfi segget💁
2021. ápr. 2. 21:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem.

F

2021. ápr. 3. 00:38
 16/17 anonim ***** válasza:
84%

Biztos le leszek pontozva, de legalább őszintén válaszolok. 😅

Az én párom azért szereti, mert oda elmehet. Ő nem szeretne gumit húzni, azt mondja zavarja, én nem erőltetem, cserébe ő se hisztizik, hogy szedjek tabit, mert én meg nem szeretném felborítani a hormonjaimat. Mi pharmatex+megszakítással védekezünk, nekünk ez bevállt, viszont vannak napok, amikor szeretné 110%-osan elengedni magát. Bár nekem az elején kicsit fáj, de mivel ritkán hozza fel, és mindig figyel rám közben, ezért én engedni szoktam. Négy éve élünk együtt, boldogan, kielégülten. :)

2021. ápr. 3. 01:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A heteró férfiak miért izgulnak az orális szexre? Szája a férfiaknak is van.

Ahogyan keze is van férfinak is, nem csak a nőnek.

Vagy fordítsuk meg a kérdést.

A homoszexuális férfiaknak miért nem jó egy nő? Segglyuk a nőkön is van.

2021. ápr. 3. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!