Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyrésze elítéli az egyéjszakás kalandokat? Mi kéne ahhoz, hogy részt vehessek egy egyéjszakás kalandban?
Irigy lámák vagytok. Soha nem fog jutni nektek senki, csak valami gombás, kitágult kivagyi lotyó.
(18:26 voltam)
Nem ítélem el, csak nem rajongok érte. Szerintem vérszerződés nem kell a jó szexhez, de egy kis összehangolódás igen. A szexkapcsolat a legjobb.
23
14-es:
Ha kapcsolatban vagy ilyen nőkkel, azok nem egyéjszakások...
Egy bizonyos anyagi háttér kell hozzá, igen.
Pl a nő nem fog a saját lakásába vinni, mert nem akarja, hogy később kopogj az ajtón a többiért.
Tehát nálad van az akció. Nem anyuéknál, és nem úgy, hogy a szobatársad ott áll álmosan a konyhában szobapapucskan.
És persze nem olyan környéken, ahol csak gáz sray-vel kehet éjszaka közlekedni.
Szóval egy normális kulturált, tiszta lakás, ami csak a tiéd.
Kell önbizalom, hogy megszólítsd, karizma, amivel leveszed a lábáról, bátorság, hogy elhívd...
És az az ellenállhatatlan kisugárzás, ami miatt fel is akarnak menni hozzád.
Ja, igen.
És mivel alkalmi a viszony jól kell kinézni. Arc, haj, testalkat, hogy vagy felöltözve....
Aztán minimum annyi pénz, hogy meghívd 2-3 italra, és ha nincs saját kocsid, akkor a taxit alap kifizetni. Csak nem szálltok fel egy Ikarus buszra, az milyen libidólohasztó már?
Mindegy.
Erősen az az érzésem, hogy mivel kérdeztem, a válasz önmagában nagyon kevés lesz ahhoz, hogy el is juss odáig.
16-os:
A válaszodból úgy sejtem ki, hogy férfi vagy, és ha igen csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm.
Köszönöm mindenki nevében ezt az empátiát. Egyszerűen annyira jó látni, hogy egy férfi is belátja, hogy az ikarussal menni nem túl izgató, hogy rossz környéken nem a legjobb közlekedni nőként este, és hogy vágod, hogy anyu mellett elsunnyogni a nyikorgó lépcsőkön nem izgalmas, mint ahogy azt mutatják amerikai kamasz filmek.
17.
Szívesen. De nő vagyok, csak próbáltam úgy fogalmazni, hogy aztán ne kapjak egy halom privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!