Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is bejönnek az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bejönnek az olyan csajok akik alapból kis visszafogottnak tűnnek de az ágyban teljesen máshogy viselkednek?

Figyelt kérdés

Barátnőm pont ilyen,kis szende,visszafogott csajszi alapból de a szopás,szex terén hirtelen átmegy vadmacska üzemmódba:)Ez nagyon bejön de kicsit frusztrál is mert úgy érzem hogy bizonyítanom kell neki ezért amilyen ő velem:)Vagy én gondolom ezt rosszul?

Még nem járunk túl régóta amúgy.

2021. ápr. 2. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ágyban vadmacska nők jönnek be, s jól látod ez eltérhet látszólagosan a "külső" személyiségtől (mert nem ennek függvénye). A személyiség más szempontból releváns - mennyire tudsz kijönni vele a hétköznapokban.
2021. ápr. 2. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
rólam eddig minden pasi azt mondta, hogy egyáltalán nem nézte volna ki belőlem milyen kis vadmacska vagyok szex közben. Legkevesbé sem azért vagyok ilyen, mert teljesítményt várok el "cserébe".
2021. ápr. 2. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen! Szeretem az ilyen nőket!
2021. ápr. 2. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Az esetek 95%ban, aki teszi a nagyon csendes, visszafogott csajt, az ágyban is olyan.
2021. ápr. 2. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen,bejönnek az ilyenek. Szunnyadt macska nagyot ugrik!:D
2021. ápr. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!