Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megműtetnem a mellem, ha 26 éves nőként még midig nem tudtam kibékülni azzal, hogy A-s a kosárméretem?
Én most kivétel leszek, meg gondolom le leszek pontozva, de elmondom a véleményem: szerintem műttesd meg, mert semmi vonzó nincs a mell nélküli, deszka-alakú nőkben. Olyanok, mint egy kamaszfiú.
24/F
Ha úgy érzed ez a legjobb számodra akkor hajrá
Bármikor kiszedetheted ha nem akarod már
Én ia tervezem hogy megcsináltatom őket
Szerintem egyáltalán nem érdemes.
Sokkal jobb akár csak két bimbóval eljátszadozni, mint két kitömött labdával.
Határozottan nem érdemes. Baromira nem.
Ha meg is műtteted, valszeg akkor sem fog jól kinézni, sőt.
Pont nemrég láttam egy szoláriumban dolgozó nőt (aki naponta lát női melleket közelről) beszélni arról, hogy a mellnagyobbításos nők 90%ának baromi hülyén néz ki a melle melltartó nélkül. Össze-vissza vándorol az implantátum, ezért az egyik jóformán a hasán van, a másik meg oldalt, vagy a két implantátum középen találkozik. Van, hogy teljesen megkeményedik a mell, mert a test megpróbálja kivetni magából az implantátumot, ezért valami extra, kemény, mittudomen milyen réteg képződik a bőr alatt. Van, hogy az implantátumnak megváltozik a formája, és pl négyszögletű lesz. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy elkezdhet penészesedni a testedben, vagy ezerféle más egészségügyi problémát okozni.
Amikor a neten látsz jó képeket megműtött nőkről, az két dolog miatt lehet.
1, a nő bizonyos szögből fotózza magát, ahonnan jól néz ki a melle, és melltartó van rajta, ami formát ad neki.
2, őrült nagy összegért csináltatta meg normálisra, valszeg egy olyan sebésznél, aki hírességeket is műt. Átlag, vagy kicsivel átlag feletti keresettel ne is álmodj ilyenekről.
Nagyon ritka, hogy a közönséges emberek számára elérhető mellnagyobbítás jól nézzen ki, az pedig még ritkább, hogy hosszútávon is megállja a helyét, és ne is okozzon egészségügyi gondokat.
Elég elcsépelt a "fogadd el magad úgy, ahogy vagy" szöveg, de basszus, fogadd el magad úgy, ahogy vagy :D Egy pár mellért nem éri meg kockáztatni az egészségedet, pláne, hogy nagy eséllyel csak rontassz a helyzeteden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!