Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki nem vállalt a prosti mikor elment hozzá?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 19:04
1/5 anonim válasza:
Ja, amelyiknek nem volt pénze, vagy alkudozni akart :D A prosti lesz.rja hogy nézel ki, megcsinálja a kuncsaftot akkor is ha Quasimodo, max. akkor skippeli ha ápolatlan, koszos (pontosabban akkor elküldi előtte tusolni).
2/5 anonim válasza:
Igen. Túl jól nézek ki, így félt, hogy belém szeret. :)
Álmomban. Prostinál sem voltam még.
3/5 anonim válasza:
Olyan már volt hogy én nem vállaltam a prostit, mikor ajtót nyitott azonnal sarkon fordultam olyan csúnya volt szegény. :(
4/5 anonim válasza:
#3 na ja a "fotógarancia" kb. annyit jelent, hogy a prosti van a képen - 5 évvel ezelőtt fotózva, amikor még 10 kg-vel soványabb volt és csak "közepesen" van szétphotoshoppolva. Találkoztunk már olyannal hogy a kép konkrétan full kamu volt, annyi volt belőle a valódi hogy szőke volt a prosti is.
5/5 anonim válasza:
Nekem fiatalabb koromban volt ilyen... Igazából nem tudom, hogy miért.
Nem voltam ápolatlan.
19 éves voltam, a telefonban nagyon nehezen beszéltem az izgalom miatt, gondoltam hogy ez esetleg kizáró ok lehet, de nem adta jelét hogy zavarná... Meg adta a címet, mondta hogy mikor mehetek.
Kérte hogy még hívjam mielőtt ott vagyok.
Hívtam, mondta hogy igazából a szomszéd házban van, menjek oda (ablakból megnézett).
Felmentem, láncon kinyitotta az ajtót, kinézett én láttam hogy az a hirdető aki a képeken van. Nézett 2-3 másodpercig majd becsapta az ajtót.
Ott álltam néhány percig, próbáltam hívni is de nem vette fel.
Aztán eljöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!