Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lenne igényetek olyan szexre ahol?
Figyelt kérdés
Finoman mozogna a partneretrk úgy hogy az ölében vagytok és közben simogatna mindenhol. Az aroctok a hajatok meg puszilna csókolna végig. Szóval kicsit babusgatna és nem egy vad szex lenne.2021. ápr. 1. 15:08
1/9 anonim válasza:
Igen, én szeretem az ilyent is. De a vad is jó néha.
3/9 anonim válasza:
Nem, én a vad szexet szeretem. Babusgatni máskor kell.
4/9 anonim válasza:
Természetesen. Csak ne mindig így legyen, néha egy kicsit vadulni is lehessen. De abszolút benne lennék!
22N
5/9 anonim válasza:
Ha azért lenne más mutatvány is akkor rendben lenne.
Nem kell mindig vadulni.
6/9 anonim válasza:
Persze, hiszen az a jó, ha szex változatos. Néha ilyen is kell a vadabb és talán extrémebb dolgok mellé.
7/9 anonim válasza:
Persze,lenne rá igenyem de nem mindig.
8/9 anonim válasza:
Aki előre hosszasan ecseteli "mit tennék veled" azzal nem, megy a levele a kukába. Normális férfi meg majd ráérez hogy akkor és ott mire van szükség.
9/9 anonim válasza:
Én a spontán és vadabb szexet szeretem, ahol olyan kémia kell, hogy még az előjáték is kihagyható, illetve az előjáték egy gyors orál és utána durr.....sok barátnőmnek is kedvence volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!