Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan egyiptomi fáraó, akinek 11 éves korára saját háreme volt. Szívesen lettetek volna a helyében? Szerintem kínzás egy serdülő fiúnak, hogy nem szexelhet.
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 23:00
1/11 anonim válasza:
Senki nem tiltja meg a serdülő fiúnak, hogy vonzó legyen a lányok számára és összejöjjön eggyel. Kínzásnak nevezni mondjuk szánalmasan túlzó.
2/11 anonim válasza:
Ki mondja meg a tini pasiknak h ne szexeljenek? 😅 Ahogy az első írta senki nem mondta legyen csúnya. A duma meg tanulható. Hiába fáj sok embernek ha unalmas valaki és még csúnya is akkor sokszor marad szex nélkül
3/11 anonim válasza:
Még mindig jobb dolga volt mint a háremőröknek mert azoknak munkábalépés előtt lekapták a brokit 😅
4/11 A kérdező kommentje:
Én mindössze annyit mondtam, hogy amint feláll egy fiúnak, kéne kapnia egy háremet. Mondjuk a jövőben kémcsőben lehetne rabszolga lányokat alkotni tudósoknak, vagy akár a szexrobotokról is lehetne beszélni.
2021. ápr. 1. 09:53
5/11 anonim válasza:
Senkinek sem "kéne" kapnia semmit. Az elképzelésed röhejes és megvalósíthatatlan (esetleg 200 év múlva), szóval nem egyszerűbb egy szimpatikus és vonzó srácnak lenni, akiktől a lányok maguktól szeretnének többet? Ó, persze. Panaszkodni és elvárni mindig könnyebb, mint érdemi munkát belefektetni a dologba.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem egyszerű. Vonzónak születni lehet csak.
2021. ápr. 1. 10:08
7/11 anonim válasza:
Lehet javítani a külsődön és lehetsz egy szimpatikus és vonzó jellem. Minden más csak kifogás. Mint írtam, panaszkodni mindig könnyebb.
8/11 anonim válasza:
Jesszus, gondold ezt át újra, és ne legyél ilyen idióta. Milyen alapon kényszerítenél ilyesmire lányokat, komolyan... Őszintén remélem, hogy ez csak provokáció, ha nem, akkor itt egy kis segítség, hogy megértsed: képzeld magad elé a lehető legtaszítóbb csajt, aki csak létezhet! Megvagy vele? Na akkor most képzeld el, hogy te és néhány társad arra vagytok kötelezve, hogy minden csettintésére ugorjatok. Gondolom így fordítva már annyira nem buli. A nők is emberek, ez már leeshetett volna, ilyen hozzáállással meg ne csodálkozz ha egyet sem érdekelsz.
9/11 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
10/11 A kérdező kommentje:
Szívesen.
2021. ápr. 1. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!