Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő átlagosan hányszor szokott elélvezni egy aktus alatt?
Figyelt kérdés
Nálatok mi a jellemző? Kort is írhattok2021. márc. 31. 16:06
3/21 anonim válasza:
Egyszer előjáték alatt, egyszer szex alatt.
Szóval kétszer.
5/21 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy átlag. Van, aki csak egyszer tud, van aki kétszer, és volt párom, aki 3-4x is... és van aki egyszer sem. Alkatfüggő. Az biztos, hogy ha egyszer elélvezett alattad, akkor már jó vagy. A többi csak ráadás.
6/21 anonim válasza:
És vagyok én aki 9 év alatt egyszer sem!! Nincs hüvelyi orgazmusom csak csikló orgazmus .. persze csak akkor élvezek el ha szex közben masztizok magamnak ami ritka.. De gondolom lányok a hüvelyi orgazmus sokkal jobb?
Nem tudom
7/21 anonim válasza:
Aktus közben csak nagyon ritkán élvezek el
8/21 anonim válasza:
Pasifüggő is. Volt akivel nulla. Volt akivel 5-6 is...
26N
9/21 anonim válasza:
Az én nejem volt hogy vagy hétszer elment.
Úgy emlékszem egyszer még ez fölött is volt, de akkor már a fene se számolta.
10/21 anonim válasza:
Van hogy egyszer sem, vagy hogy többször...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!