Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem vágynak úgy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem vágynak úgy a férfiakra, mint a férfiak a nőkre?

Figyelt kérdés

Most inkább a testiségre gondolok. Én minden második csajt megfogdosnám:D

De ők meg nem ilyenek. Sajnos :-)

2021. márc. 31. 08:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Mert mi nem csak a testet nézzük.
2021. márc. 31. 08:44
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem mi jobban vágyunk a pasikra mint a pasik ránk. Csak mi diszkrétebbek vagyunk.
2021. márc. 31. 08:44
 3/18 anonim ***** válasza:
14%
Cserébe ők a pénztárcádat akarják fogdosni.
2021. márc. 31. 08:46
 4/18 Csicuki ***** válasza:
82%

Hát ha testisègről van szó akkor kell hozzá a megfelelő partner aki beindítja ezt a vágyat ès mert nem mutatjuk ki mèg szoktunk testisègre vágyni nèha jobban is mint a pasik

21N

2021. márc. 31. 08:46
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem egy idegen pasi teste fog felizgatni.
2021. márc. 31. 08:49
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

Biológiai evolúciós szemszögből:

- Egy nőnek ha netalántán gyereke lesz akkor szívás azt egyedül nevelni ezért neki hűség, bizalom és anyagiak kellenek.

- Egy hímnek, állati szinten, csak annyi a dolga h minnél többet dugjon.

Ezekből következnek a kailakult vágyak.

2021. márc. 31. 08:52
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Én is vágyok a férfiakra. Látok egy jó pasit megfordul a fejemben mennyire jó lenne megcsókolni vagy milyen lehet az ágyban.

Csak én diszkréten kezelem. Csak ránézek végig mérem ennyi. Nem fütyülök meg szólok utánna mint egyik másik pasi. 32n

2021. márc. 31. 09:04
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
csak addig gondolja magát szexmániásnak egy férfi, amíg nem találkozik egy szexmániás nővel...
2021. márc. 31. 09:18
 9/18 anonim ***** válasza:
78%

Én egy olyan nőt vettem feleségül, aki szexmániás és nagyon vágyott a férfiakra...

... amíg el nem vettem feleségül. Azóta valahogy minden más érdekli, csak a szex nem. 😬🧐🥺

2021. márc. 31. 09:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően sokkal diszkrétebbek vagyunk. Másrészt én például olyan vagyok, hogy nekem a szexhez érzelmek is kellenek, így nekem a külső önmagában kevés lenne. Harmadrészt eleve ritkábban látok olyan srácot, akit valóban vonzónak tartok. Ha neked minden második nő megfelel, nem lehetnek nagy igényeid. :D
2021. márc. 31. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!