Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legcikibb,legfurcsább szexélménye?
csaj 1 találkozón szopott, hihetetlen jól csinálta mégse tudtam elmenni..
nem nem előtte nem könnyítettem magamon, mert első talin nem számoltam szopásra sem...
Nem állt fel. De másnap reggel sem. Mondjuk így nem is szexélmény, de legalább meztelenek voltunk. Viszont ami érdekes, semmit nem láttam a lányból, mert koromsötétben akarta csinálni, és még másnap reggel se nagyon volt beszűrődő fény (tél, redőny).
Legfurcsább, meg mikor egy 13 éves nővel első talinkon rögtön szobára mentünk, csók és már vetkőztünk is. Előtte sosem találkoztunk, csak neten beszélgettünk.
30F
A nagymenő nagydumás nőcsàbász munkatàrsam. Azt hiresztelte mekkora ász az àgyban és hogy a nők hogy imàdjàk vele a szexet.
Kívàncsisàgból mert màr rég voltam pasival felhívtam hozzám.
Kis 12 centis vékonyka farokkal kb 2 percig bírta. Gyakorlatilag fel sem izgultam. Aztán önelégúlten megkérdezte, na milyen volt?
Mért? Történt valami?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!