Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is vonz a BDSM világa? Annyira hiányzik....de nehéz erre alkalmas lányt találni. Nektek mi a tapasztalat? 29/F
én meg is élem a dolgokat, nem csak vágyakozom
bár most van erre részben alkalmas partnerem, hosszabb távon többet szeretnék kihozni a BDSM-ből, elég jó élményeim vannak és több jó partnert is kifogtam
az meg hülyeség, hogy nehéz erre alkalmas lányt találni, inkább megfelelő partnert aki a vágyaidhoz passzol azt nem annyira egyszerű, de azt BDSM-től függetlenül sem az
28F
A #3-assal értek egyet. Ha nem nézel ki jól vagy nem vagy jó pasi, akkor nehéz olyan lányt találni, aki nyitott ilyenre. DE, úgy mindenféle lányt nehéz találni. Ha valamit hozol, akkor viszont láthatod, hgoy a korosztályodból a legtöbb lány nyitott rá, főleg a visszafogottabb dolgokra.
Olyat viszont, aki teljesen passzol, tényleg nehéz. Szépen leírták előttem.
Egy pár ezer, tízezer embert vonz Magyarországon is a BDSM világa. Az más kérdés, hogy hányan vannak akiket nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is meg merik élni.
Az ideális partnert megtalálni nem könnyű - de pont ezért kell minél jobban megbecsülni amikor sikerül :)
Sajnos Magyarországon komolytalan ez a szexuális irányzat.
Már a kis egyszer fenekelős kisfiúk is dom nak nevezik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!