Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés nőknek! El tudnál-e fogadni párodként egy olyan férfit,aki nem tud kielégíteni?
Figyelt kérdés
Avagy, ha nem jó a szex, a fene megette :/2021. márc. 30. 17:23
1/17 anonim válasza:
Ha nem hajlandó vagy képtelen változtatni, akkor szakítás lenne a vége. Miért nem tudna kielégíteni?
2/17 A kérdező kommentje:
Például korán megy el, vagy méretproblémák miatt.
2021. márc. 30. 17:27
3/17 anonim válasza:
Nem.
A jó párkapcsolat alapja a szex ha ez nem működik nincs miről beszélnünk.
6/17 anonim válasza:
Nekem volt 4 évig olyan párom akivel nem volt orgazmusom, de pl lovaglóban ha csináltam magamnak, akkor az úgy tökéletesen megfelelt mind a kettőnknek. Mert maga a szex meg a kapcsolat jó volt, így csak emiatt nem hagytam volna el. Tény, hogy akivel most vagyok, ő nagyon is ki tud elégíteni, és így nyilván kvázi vele jobb a szex, de nem ez volt a mérvadó, hanem hogy szeretem-e az illetőt.
7/17 A kérdező kommentje:
Nálunk a méretem okozott problémát sajnos.
2021. márc. 30. 17:46
8/17 anonim válasza:
Nem.
Volt egy pali akivel lefeküdtem de kicsi volt a cerka így kidobtam mint macskát szarni.
9/17 anonim válasza:
Szerintem erről a Vajna Timi is tudna mesélni!
10/17 anonim válasza:
Nem, ha nem tud kielégíteni, nem jó vele a szex akkor szakitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!