Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők mit reagálnátok ha rányitnátok az öcsétekre miközben maszturbál?
Figyelt kérdés
És hány évesek vagytok?2021. márc. 30. 10:27
11/15 anonim válasza:
Én egyszer a húgomra nyitottam rá véletlenül (fiú vagyok).
Még bocsánatot se kértem, azonnal fordultam ki a szobából.
Utánna próbáltam bocsánatot kérni tőle, de 2 napokig került és cékla vörös volt, ahányszor csak meglátott.
De azóta sikerült ezen túllépnünk, a kapcsolatunkon nem változtatott.
12/15 anonim válasza:
Kijönnék és becsuknám az ajtót, majd megkérném hogy legközelebb zárja be és kínosan ügyelnék rá, hogy csak kopogás után nyissak be hozzá.
#6 azokat izgatja akiknek nincs lánytestvére, így nem tudják fejben átgondolni, beleélni abba a helyzetbe hogy milyen egy fiú-lány testvérpár közötti viszony
13/15 anonim válasza:
Nekem sokkal idősebb a nővérem (8 évvel), kiskoromban egyszer benyitott miközben nagyban hokiztam. Gyorsan visszatettem a gatyóba a farkam. Nem ment ki, mert keresett valamit, azt mondta nem a szobába kéne ezt intéznem fényes nappal (közös szobánk volt). Ő nem is volt zavarban tőle, csak én. Jó ideig még humorizált is ezzel, mikor jött haza és bent voltam: "Reméltem, hogy nem maszturbálsz."
14/15 anonim válasza:
Mondjuk elkezdeném az ismerkedést a kopogással....
15/15 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen. Az én szobámban ült a gépem előtt és ott csinálta. Nem hallotta hogy hazajöttem. Hát meglepődtem rendesen. Köpni nyelni nem tudtam. Kimentem, hagytam időt hogy befejezze és "hazajöttem" újra jó hangosan. 24L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!