Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak mit szólnátok ha egy nagyon jó meleg barátotok simogatni kezdene éjjel? Belemennétek?
Figyelt kérdés
Nem tudja egy jó barátom hogy meleg vagyok és hétvégén nálam fog aludni.. nekem bejön nagyon és jó lenne ha lenne valami ezért gondoltam megsimogatom itt ott...2021. márc. 30. 06:59
11/15 A kérdező kommentje:
10. Aktust nem tudnék mert nem állna fel rá de ha nagyon szeretné nyalni nyalnám.. max hánynék utána
2021. márc. 30. 10:00
12/15 anonim válasza:
De mi van, ha a barátod nem szeret hányni?
13/15 anonim válasza:
Ne csodálkozz ha törött állkapoccsal végzed majd. A haverod azért heteró, mert nem meleg. Nem véletlenül létezik ez a két külön fogalom.
14/15 A kérdező kommentje:
13. pedig melegség jobb és szerintem izgalmasabb egy szerszám..
2021. márc. 30. 11:33
15/15 anonim válasza:
nekem volt iylen,,haverok voltunk és nyáron csomot aludtunk egymasnal,,és valahoyg jött a maszti is, mindig néztuk egymaset ki hogy simogatja veri,aztan átnyultam megfogtam neki erre ö is nekem..es jo volt,,mosolyogtunk aztan kicsaptuk..többször is egcsináltuk..aztan lett baratnönk aztan azzal szexeltunk,szal van ilyen,ha kicsit nyitott valaki,attol nem meleg,,csak ott akkor pont jo neki..utana teljesen hetero életet él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!