Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi izgat fel a legjobban az ágyban?
A haj húzás szeretem, mert ha erősen húzzák, nagyon pucsitok a popsimmal.
Ha dugnak és közben izgatják a csiklomat.., finoman ütik az arcom v a mellem.
Ha oral közben ütik az arcomat, kitüremkedő f...t.
Szopagatjak a lebujaimat ::)) testem minden részét az nagyon jó ::))
Ha durván szopatnak úgy hogy csurog nyálam és öklöndözöm. És meg...ami nem faj.
Egy finoman induló, szenvedélyesbe átcsapó csók, miközben lassan, gyengéden a falhoz tolja a hátam, benyúl a póló alá, felhúzza a melltartót, és elkezd a mellbimbóimmal játszani.
Ilyenkor szerintem a nevemet se tudnám megmondani, ellenben nagyon sok másra rávehető vagyok :D
Az elején a gyengéd finomságok. Hihetetlen aranyos, amikor egy erős, izmos férfi úgy szeretget és becézget, mint egy kiscicát. Amikor igazán aprónak érzem magam a karjaiban, de ez a hatalmas ember csupa szeretettel fordul felém, és érzem a puha bőrét, a gondoskodó csókjait.
Amikor csókolgatja, nyalogatja a fülem és a nyakam területét, csiklandoz azzal, hogy ki-be lélegez az orrán keresztül... az rettenetesen szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!