Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attol fugg hogy szoksz masztizni. Be szokod az ujjaidat is dugni, vagy csak a csiklódar izgatod kívülről? Ha szereted magát az ujjazast is, akkor az elsőt.
Bár én mindenképp az elsőt választanám.
Az elsőt mondanám. Lehet ciki de a második nekem fura azt se tudom azt hogy kéne használni. Azt írja g pont vibri, de ha berakod a hüvelybe akkor a csiklóizgatós részt nem is tudod használni? Csak egyszerre az egyik funkciót vagy mi?:D
Nekem a Satisfyertol egy nagyon hasonlo vibrim van mint az első, pont igy néz ki csak a csiklós része nekem ez a léghullámos (mint a második linken). Az eladó agyon dícsérte mennyire szeretik ezt a technikát a nők de nekem nem jött be, szóval jobban jártam volna azzal ami az első linken van. Nem olvastam el a leírást de arra figelj hogy külön lehessen irányítani a vibrációt a csiklós részben meg a rendes hosszú ágában.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!