Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék gyorsabban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék gyorsabban elélvezni?

Figyelt kérdés
Màr mindent elolvastam, tudom sokan pont a másik véglet miatt van gondjuk, 18 vagyok és 1 éve rendszeresen szexelek a barátnőmmel, és az a gond hogy a kellő bemelegítés, orálozás után is minimum 45 perc dugás után sem tudok mindig elélvezni, a barátnőm szerint ez betegség, neki a fele idő is elég, amikor csak kézzel csinálom magamnak akkor is min. 40perc, élvezem a szexet,nagyon is, voltam más nőkkel is de ott is ugyan ez volt, a tesóm szerint örüljek neki. A péniszem szerintem rendben van méret szerint, az átlagban bőven benne van. Nem tudom mit csináljak, menjek el orvoshoz?
2021. márc. 29. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Azt, hogy örülj neki, 10-ből 9 férfi cserélne veled, én is.
2021. márc. 29. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is nehezen élvezek el szex közben, és nem is tudok bármilyen pózban, de soha nem zavart. Maszti közben mondjuk gyorsan el tudok menni.
2021. márc. 29. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajna így vagyok én is vele hogy olyan sokára élvezek el ,és szinte csak kutya pózban .
2021. márc. 29. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
A cím alapján azt hittem csaj kérdezi.
2021. márc. 29. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
A csajod örül neki. Nem?
2021. márc. 29. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Beteg vagy! A csajom ki is akadna! 2 perc alatt elélvez. Így is vagy 6-8-szor szokott. Téged le is lökne magáról és egy beteg f...nak nevezne már az első alkalommal.
2021. márc. 29. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki, és vigyázz rá. Más csajnak a kérdező 45 perce sem lenne elég.
2021. márc. 30. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!