Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokjak le arról hogy nőknek képet küldjek a farkamrol? Tudom nem illik??
Figyelt kérdés
De sajnos izgat. Sajnos nem tudok csajozni, férfias sem vagyok. És izgat hogy látják lányok a farkam. Baj?2021. márc. 28. 16:58
2/11 anonim válasza:
Baj, mert az ilyeneket egybol toroljuk, emellet szanalmasnak gondoljuk.
3/11 anonim válasza:
Ha felfogod az agyaddal, hogy ezzel csak magad alatt vágod a fát, akkor azonnal le is tudsz majd szokni.
5/11 anonim válasza:
baj, mert senki nem kíváncsi rá
6/11 anonim válasza:
Elég nagy baj, ezzel csak azt bizonyítod be, hogy egy ostoba és udvariatlan pancser vagy. Szánalmas viselkedés, de nyugtasson a tudat, hogy a legtöbben meg se nyitják, csak törlik és letiltanak.
7/11 anonim válasza:
Én se tudok "csajozni" mégsem küldök képet a fütykösről. Biztos van más is ami izgat. Találj valamit, ami tudja helyettesíteni. Sikerülni fog, ha már felismerted a problémát az jó jel.
Ismerkedj, beszélj többet lányokkal. Rögtön látni fogják, hogy nem vagy csajozós alkat és fognak kezdeményezni ha bejössz nekik.
8/11 anonim válasza:
Szerinted ha elküldöd a farkad,egyből a nyakadba ugranak?
A nők nem úgy működnek mint a pasik,hogy kapnak egy pucér képet,máris áll nekik.
10/11 anonim válasza:
Mi izgat abban, hogy hülyét csinálsz magadból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!