Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mazochisták minden fájdalmat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mazochisták minden fájdalmat szeretnek?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok mazochista, sőt inkább a másik oldal, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit jelent az, hogy szereti valaki a fájdalmat.

Nekik valóban jó érzés, mindjuk egy fejfájás, vagy lábfájdalom?

Esetleg a sérülésből eredő fájdmat szeretik? (vágás, szúrás, ütés, törés??)

Vagy csak a szexuális töltéssel bíró fájdalmat, direkt kínzást élvezik és a többi esetben úgy szenvednek, mint én.

Egy mazochista is tud szenvedni? Vagy nekik is olyan rossz, mint nekem, csak mellette van valami jó, ami miatt megéri? (mint mondjuk egy sportolónál?)

2021. márc. 28. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
NEM szeretnek minden fájdalmat. A mazochizmus, BDSM nem önmagában a fájdalomról szól, hanem úgymond a "körülményektől" ahogy a fájdalom bekövetkezik (büntetés, feladat, aktus közben stb.). S azon belül sem szeret mindenki mindent.
2021. márc. 28. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
#1 Szerintem a Mazochisust ne keverjük a BDSM-mel és a subsággal. Amit te írsz az inkább sub, lehet valaki úgy is mazochista, hogy a fájdalmat szereti, de a körülményeket nem!
2021. márc. 28. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
#2-es ebben igazad van. A válaszban arra akartam inkább rávilágítani, hogy egyénfüggő ki mit szeret. A BDSM nem úgy működik hogy vesz valaki a pálcát és ész (a partner ismerete) nélkül csak üt vág merthogy "mazochista úgyhogy élvezni fogja".
2021. márc. 28. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
#3 2-es vagyok: ezzel a résszel teljes mértékben egyetértek. Sőt sok esetben a BDSM kapcsoatban nem is történik verés, kínzás...
2021. márc. 28. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Egyénfüggő. Én csak külső sérülésből eredő fájdalmat szeretek, és csak bizonyos testrészen. Amikor nagyon ki vagyok éhezve, akkor néha máshol is jól esik. De egy fejfájás, hasfájás, fogfájás stb ugyanúgy sz.r, mint másnak.
2021. márc. 28. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
És vannak, akik a lelki fájdalmat szeretik.
2021. márc. 28. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
#2-nek igaza van, ezek külön járhatnak. A BDSM egy négy elemű betűszó, a feloldásában kikötözés, dominancia, szadomazochizmus szerepelnek, amelyek járhatnak együtt vagy külön-külön is. Engem személy szerint - valószínűleg a kisebbségbe tartozom ezzel - a kikötözés és a dominancia egyáltalán nem vonz egyik szerepkörben sem, viszont a szadomazochizmus igen, mindkét oldalról. És igen, csak a szexuális töltéssel bíró fájdalom izgat fel, nem élvezek el egy migrénes rohamtól :)
2021. márc. 28. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
28%
Én sokat voltam kórházban, így volt sokszor fizikai fájdalmam. Ezzel együtt lelki fájdalom is kialakult nálam, így nem feltétlen hat meg, ha valakit elhagyok, törlök a FB.-ről, vagy hasonló.
2021. márc. 28. 17:24
 9/10 érdeklődő35 ***** válasza:
69%
6# ők inkább a szubok.
2021. márc. 28. 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:
En mazo vagyok de csak azt szeretem ha a farkamat kinozza/tapossa egy lany esetleg tokonrugas de masfele fajdalmat nem elvezek! 28F
2021. ápr. 1. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!