Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírod mi a perverzitásod , kattanásod?
Hogy kutyaként tartsanak, a kezeimet és lábaimat "felkötve", nyakörvvel, kutyafarkas pluggal, ballgaggel, stb. Kutyatálból evés és hasonlók. Szívesen viselnék közben valami latex ruhát is. Először csak kis ideig hogy szokjam, aztán egyre tovább, ameddig egy teljes napig (vagy akár még tovább) ki nem toljuk. Ugatás, trükkök és hasonló dolgok nem vonzanak, inkább csak a kiszolgáltatottság és a megalázás érdekel benne. Természetesen lehet fokozni is, pl. normális étel helyett valamilyen kutyakaját kapok enni stb.
De általánosságban is bejön a kiszolgáltatottság, megalázás és hasonló dolgok, a latex cuccok is izgatnak.
21/f
Szeretem ha felcsatissal dug egy lány. Sőt szeretek közben csajnak öltözni, meg leszopni a strapont. Erényöv is izgat.
31f
BDSM, anál, pisis dolgok, de nyitott vagyok így megéltem perverz dolgokat még
F
#19 Tud a szenvedélyemről de arról, hogy kiket mikor és hol arról semmit.
Kiveséztük már vele ezt a dolgot. Szerencsém van hogy ilyen megértő velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!