Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire beteg ha a nök seggéért vagyok elsösorban oda (nem vagyok meleg!)?
Elöbb nézem meg a popsit mint az arcot. Ha egy éjszakás alkalmi szexet keresek és nagyon jó a popsija a nönek akkor az arca lehet tölem bármilyen. Van úgy hogy kedvem támad egy típushoz, formához és az alapján keresek csajt. Pl volt hogy bele akartam dugni a fejemet az óriási farpofák közé, így felszedtem a nem túl széparcú, de óriási, gigantikus fenekü kasszás csajt (kb 130-140 kg volt, menni alig tudott). Mindig nagy figyelmet szentelek a fenekek kényeztetésére, mindig kinyalom, megdugom a nyelvemmel, kiszívom öket. Aztán mehet az ujjazás majd ha engedik a popsiszex is (ez nem olyan fontos nekem, ha bedughatom a nyelvem az ugyanolyan jó). Nagyon szégyellös a nök többsége, de mondjuk engem az sem zavar ha finganak. Szerintem elég izgató tud lenni. Ahogy az is, ha tudom, hogy kakilni vannak szégyenben (pl elsö, második ottalvós randi és már nagyon ki kell mennie nálam, de látom ahogy szégyelli, zavarban van miatta). Ilyenkor mindig felajánlom aztán a legjobb pezsgömet, majd egy közös fürdést és alaposan kitisztítom a popsit fertötlenítö szappannal, majd kinyalom. Nagy a tiltakozás ilyenkor de azért belemennek szinte mindig. Kifejezettem izgató nekem amikor azzal hárítgatják a dolgot, hogy szégyenkezve kimondják “de elöbb kakiltam”. Mindig megnyugatom öket hogy teljesen tiszta, fertötlenítö szappannal mostam meg! Izgató az is, hogy a tabu és az esetleges kakilás ellenére vagy pont azért milyen kélyesen tud élvezkedni néhány nö ilyenkor. Pl. életem szexe volt így céges ottalvós rendezvényen, ahol a csajjal megcsináltam ezt akivel a legjobban utáltuk egymást. A vékony falak miatt kb mind hallottuk ahogy az iszogatás közben szarni ment, majd késöbb elment lezuhanyozni, átöltözni. Összegabalyodtunk és szó szerint kélyesen, gúnyosan, gonoszan nevetett miközben nyaltam a seggét. Közben mondta is, hogy ‘nem gondoltam volna egy órája szarás közben hogy most ezt kapom’. Szerintem neki ez ilyen megalázás fétis volt mert úgy csinált, nevetett végig. Aztán el is mesélte másoknak, hogy kinyalatta a seggét velem, mintha az megalázó lenne mások elött, pedig én dicsöségnek vettem a haverok elött inkább.
Mennyire nagyon beteg ez szerintetek? Gondolom hogy az, mert a nök reakcióiból ítélve nem túl általános a szexuális viselkedésem.
Látens meleg sem vagyok, van több meleg barátom de a legrészegebb pillanatokban sem megyek bele semmi meleg dologba, mégha ök próbálkoznak is. Valahol az izgat az egészben, hogy mennyire formás tud lenni egy popsi és a tulajdonosa a nökbe nevelt tabuk miatt mennyire tudja szégyellni azt és a természetes müködését. Volt olyan csajom aki 1 évig mindent kitalált, ha pukizni kellett vagy kakilni. Pl egyfolytában a teraszra rohangált “cigizni” vagy le kellett ugranom a boltba, esetleg otthon hagyott valamit és haza kellett rohanni. Mindig egyértelmü volt mi a helyzet.
"Kifejezettem izgató nekem amikor azzal hárítgatják a dolgot, hogy szégyenkezve kimondják “de elöbb kakiltam”."
Nagyon gáz vagy, Kérdező.
Kérdező: na jó, végülis, nem vagy gáz, mert nem árasz senkinek, ha egy nő elfogad téged így, már az a kijelentésed, amit idéztem, nekem durva.
(3-as voltam)
Hányszor kell még leírni, hogy nincs beteg, meg normális!!
Ha a partner felnőtt, szellemileg egészséges, önállóan cselekvőképes személy, és a másiknak nem ártasz vele, és önszántából résztvevő ebben, akkor egészségetekre!
Bevallom nem olvastam végig de ha a nőn a hátsója gerjeszt nem éppen a melle vagy a lába abban nincs semmi rossz vagy ha kedveled az anális szexet.
Anno én is a kerek fenekekért voltam oda, sose felejtem el 17 évesen amikor elvesztettem a szüzességem előbb nyaltam bele az akkori barátnőm fenekébe mint a pun.cijába
Mondjuk azóta eltelt majdnem 15 évben inkább mellmániás lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!