Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire vagytok szégyenlőssek?

Figyelt kérdés

Otthogy, tesod, szuleid előtt, vagy oltozoben, strandon.

Igazabol ahol meztelenul vagy fehermeuben lathatnak?

Hany éves vagy?

2021. márc. 26. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Én azért vagyok szégyenlős a strandon mert van egy nagy folt a combomon. Egyébként nem lennék. 22 vagyok. Lány.
2021. márc. 26. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Éss te mennyire vagy szégyenlőss a helyessírássod miatt?
2021. márc. 26. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon szégyenlős vagyok, mert gusztustalan a testem :(
2021. márc. 26. 20:46
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Ennyi helyesírási hibával nem fognak komolyan venni.
2021. márc. 26. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Család, barátok, orvos előtt nem vagyok szégyenlős.
2021. márc. 26. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagyok szégyenlős nincs semmi szégyellni valóm.
2021. márc. 26. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
Meztelenség szempontjából egyáltalán nem vagyok szégyenlős, de az élet más területein annál inkább.
2021. márc. 26. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

10/10. Általánosban soha nem öltöztem át a lányok előtt, még a nadrágot is a wc-ben vettem át. Női orvosom van, mégis mindig olyan felsőt választok, amikor megyek hozzá, amit nem kell levenni vagy felhúzni, mert a doki simán aláteszi a sztetoszkópot. Apámmal élek, max törülközőben lát 10 mp-ig-, amíg összeszedem a cuccaimat és beviszem a szobámba, hogy megszárítsam a hajam. Annak örülök, hogy mindegyik végtagom megvan, semmiből nincs több vagy kevesebb, azonban ez nem változtat azon, hogy gusztustalannak tartom. A székről nem folyok le, nem vagyok 100 kiló, de akkor is sok a 164,5 centimhez a kb 76 kiló. Anno kaptam hideget és még több hideget. Meztelenül kiskoromban láttak csak, azóta soha senki. Fehérneműben senki. Strandra nem járok.

19/l

2021. márc. 26. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok szégyenlős se család előtt, se strandon.
2021. márc. 26. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
10: te aztán jól elnyomorítod magad. Pedig vannak férfiak, akik kifejezetten a nem gyönge virágszál nőket kedvelik. Valahogy nyitnod kéne, persze könnyű ezt mondani, pláne járvány idején. De meg kéne próbálni.
2021. márc. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!