Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne barátnőm akivel rendszeresen együtt lennék akkor miben változna a viselkedésem, személyiségem?
Több önbizalmam lenne, és nyitottabb lennék ha lenne barátnőm akivel szeretnénk egymást?
Vagy attól még ugyan ilyen maradnék?
Csak mert most azt érzem ha lenne barátnőm akkor sokkal jobban érezném magam, az a baj hogy teljesen azt érzem nem lesz senkim soha. Elképzelhetetlen hogy vágyjon rám egy lány.
Amíg alapból nincs valamennyi önbizalmad, nyitottságod, addig nem is várhatod, hogy majd egy barátnőtől lesz. Az lehet, hogy növelni növel rajta, de amíg úgy állsz hozzá, hogy jaj, nekem semmi önbizalmam, de majd ha lesz nőm akkor lesz, addig felejtős a dolog.
És az is hülyeség, hogy te nem kellesz senkinek. Van egy rossz hírem: amíg így gondolod, úgy is lesz. Sajnos mástól nem várhatod, hogy helyetted megoldja az életed, a problémáid.
(Nőként ugyan, de voltam ilyen helyzetben. Nem tudom, hány éves vagy, de szinte száz százalék hogy jóval idősebb vagyok nálad. Meg voltam róla győződve hogy senkinek sem kellek majd soha, még annyira se, hogy megfektessen, nemhogy komoly kapcsolatra. Mikor sikerült rendbejönnöm magammal, kicsit nyitottabb lettem, önbizalmat mutattam, hopp, elkezdtek érdeklődni irántam, és meg is találtam a párom.)
A hármas név nevezte néven a gyereket.
Ez önneteljesítő jóslat. Nem azért nem kellesz senkinek, mert visszataszító vagy, hanem mert te taszítod el az embereket a pesszimista hozzáállással.
Építés fel az önbecsülésed. Ha kell, akkor kezdj el sportolni. Ruhatárad szépen lassan cseréld le, keress új fodrászt. És vágj bele az életbe.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!