Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szexre vagy orgazmusra vágynak?
Figyelt kérdés
Igen, a kettő jobb esetben együtt jár. Úgy értem, hogy magára a szexre, mint tevékenységre vágynak jobban, vagy arra az érzésre, ami az orgazmussal jár?2021. márc. 26. 10:28
A kérdező szavazást indított:
szexre
orgazmusra
22 szavazat
2/12 anonim válasza:
Nem tudok elképzelni szexet orgazmus nélkül és orgazmust szex nélkül.
3/12 anonim válasza:
Gyengébbek kedvéért átfogalmaznám: A szex egy eszköz az orgazmus eléréséhez, vagy a szex a lényeg, az orgazmus pedig a bónusz?
4/12 anonim válasza:
Kicsit mesterkéltnek érzem a kérdést. Olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy az evés a lényeg, vagy a jóllakottság? Erről is lehetne értekezni, mert tulajdonképpen érdekes téma, de a kettő annyira összefügg, hogy mégsincs sok értelme különválasztani. A szex az örömszerzés, a saját örömünk, testi-lelki vágyaink kielégülése, és némi fajfenntartó ösztön elegye. Onnantól, hogy elkezdjük kibontani, hogy akkor most mi a leglényegesebb benne, kicsit el is veszik a varázsa.
5/12 anonim válasza:
Én már inkább csak a szexre vágyom, az sem érdekel, ha nem élvezek el, sokkal jobban élvezem magát az együttlétet és azt, hogy hallom, látom és érzem hogy a partnerem kielégül. F
6/12 anonim válasza:
Inkább szexre, a játékra a másikkal. :)) Van hogy orgazmus nélkül ér véget egy-egy menet, nincs azzal semmi gond.
7/12 A kérdező kommentje:
#1, 2: Szerintem érthetően leírtam a kérdés alatt, hogy hogy értem, és hogyan érdekelnek a válaszok.
#3: Köszönöm.
#4: Az is egy jó kérdés, és valóban vannak még hasonló tevékenység-érzés párok, amiken lehetne vitatkozni. Viszont a férfiak nagyrésze nagyjából (nyilván vannak kivételek) minden szexnél el tud menni, míg a nők nem. Én lány vagyok, soha nem volt orgazmusom, viszont attól még élvezem a szexet, szóval az én válaszom egyértelmű. Éppen ezért érdekelne, hogy egy fiú, aki nagyjából ugyanannyiszor tapasztalja mindkettőt (az önkielégítést nem ideszámolva), ő melyik része miatt szereti jobban.
2021. márc. 26. 12:06
9/12 anonim válasza:
Szex, legalábbis nekem. Az orgazmus egy pár másodperces bónusz a végén, de én jobban szeretem magát az együttlétet. Érezni azt a szeretet és bizalmat amit a páromtól kapok miközben csak egymásnak létezünk abban a pillanatban. Nekem ez ezerszer jobb mint az orgazmus, azt nélküle is el tudom érni.
10/12 anonim válasza:
Az odáig tartó útra, ameddig felszedem a csajt. Utána már nem érdekel igazán a dolog, csak kiegészítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!