Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha első szex előtt letolnátok az új pasitok nadrágját, és női bugyi lenne rajta akkor dobnátok?
Előre megemlíteném, hogy én nagyon szabados vagyok a párkapcsolaton belüli szexualitást illetően, szóval nem biztos, hogy túlságosan mérvadó a szavam, de...
Engem nem zavarna, ugyanakkor valószínűleg ezt meglátván (meg sok más esetben is, például egy komolyabb hegnél vagy különösebb tetoválásnál is) nem lenne akkor s úgy szex, hanem inkább először leülnék megbeszélni az illetővel, hogy ennek mi az oka. Ez az incidens felvetné annak a gondolatát, hogy lehet valami feminin hajlama, esetleg különlegesebb vágyai, amikben, ha valóban szeretem őt, akkor (lehetőségeimhez mérten) szeretném támogatni és biztosítani azt, hogy kiélhesse az összes ilyen vágyát (is) velem. Mondjuk tőlem ez távol áll, mert jobban szeretek én lenni a nőies fél, de természetesen el tudnám fogadni. 😅
N
(Privát üzeneteket nem kérek senkitől sem.)
Nekem első alkalommal azért kicsit túlzás lenne. Olyan, mintha rögtön bilinccsel vagy latex ruhával indítana. Az ilyesmit jobb meghagyni későbbre, amikor már megismerjük egymást kicsit.
Egyébként nem zavarna, ha amúgy nem nőies a megjelenése.
Igen, repülne. Elfogadó vagyok, de ez kifejezetten nem vonz. Sőt...
De szerencsédre sok olyan van, akit nem hogy nem zavar, hanem felizgat. Szerencse, hogy nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!