Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelő szubok, miként élik meg a szubságot?
Férfi vagyok. Switch, de inkább a szub oldal felé hajlok. Nem túl tapasztalt, de nem is teljesen zöld.
A kötözés és a kiszolgáltatottság izgat leginkább, ebből szinte bármi, egészen extrém dolgokra is vevő lennék.
A fájdalom sokkal kevésbé, szeretem pl a csipeszelést, a gyertyákat, kipróbálnám a pálcát vagy a korbácsot, de csak mértékkel. Szerintem fájdalomból az férne bele, ami max 2 nap után már nem látszik.
Az alárendeltség a legkevésbé, inkább csak bizonyos elemei. A kötözésbe kényszerítés mindenképp, az is izgat, ha a másik a saját élvezetére használ, mintegy szexjátékként, és az is, ha az én élvezetemet késlelteti (erényöves, orgazmuskontrollos játékok). A megalázós dolgok, szóban alázás, lábfétis, nővé/háziállattá/szolgálóvá (házimunka) nevelés, stb kifejezetten taszít. Egy kivétel van az alázásban, a pisis/spermás játékok valamiért izgatnak.
26F
En fiatal vagyok, nehezen birom a fajdalmat de megis szeretem atelni es imadom az utani erzest, imadom ha egy no iranyit es uralkodik felett.
F
Szubmisszív , mazoista lány vagyok . Ha nem épp lágy szeretkezésről van szó , ami néha szükséges , akkor az alárendeltséget szeretem. A férfi erejét felettem és azt , hogy kicsinek és kívánatosnak érzem magam. A hétköznapi életben kicsit irányító és makacs vagyok. Viszont az ágyban nem merek irányítani egy férfit.
Nem szeretem a büntetést , inkább a jutalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!