Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátomnak hogy bejön a kink?
Szerintem ő túl fiatal lesz még ehhez férfiként. A Nők előbb érnek. Ehhez érzelmileg is teljesen felnőttnek kell már lenni.
Egy domináns férfi
Mi az a kink, little ? A domináns kontextus lejött a szövegből.
Amúgy fiataltól ne várj kapásból full dom/sub dolgot, mert ahhoz egyfajta szexuális ismeret kell. Kicsi idő kéne még nektek.
Nálam ott problémás a dolog, hogyha évfolyamtársak vagytok. Ráadásul gimiben. Én nagyon kicsi esélyt látok arra, hogy a srác fel tud nőni egy normál daddy szerephez. Félreértés ne essék, nem idősebb férfiakat ajánlgatok a párod helyett, egyszerűen csak hiteltelen nekem, hogy veled egykorúknak van annyi szexuális tapasztalata, ami legalább egy kezdő domhoz hasonlítható és egy 'normális' daddy tud lenni. Lehet hogy még nem is hallott róla, hogy mi ez. Nem én vagyok a reprezentatív mintha, de én egyetemen kezdtem felfedezni a szexualitást normalisabban, míg a gimis lányosztálytársak, már 15, 16 évesen fix párkapcsolatban voltak, rendszeres szexuális élettel, és fejlettnek mondható szexuális kultúrával.
Ettől még beszélj vele, mindennek az alapja a jó kommunikáció, de lehet hogy ez a daddy szerep vele így csalódás lesz neked.
Sajnos egyet tudok érteni az előző válaszolókkal. Amikor 17-18 éves voltam, szintén évfolyamtársak voltunk a barátommal és engem már akkor is izgatott ez a dolog, de a barátom egyáltalán nem volt érdeklődő, nem volt még érett hozzá. De a velem egykorú fiúkat még most sem gondolnám annak, ezért jó, ha a férfi idősebb (persze nem feltétlen kell tizenévekkel).
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!