Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek elèg lenne két hetente 1 sex, nekem viszont naponta lenne igènyem. A szakításon kívül más ötlet?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 08:05
1/15 anonim válasza:
Tarthatsz szeretőt is. Lehet nyitott a kapcsolat.
2/15 anonim válasza:
Hát nem nagyon van tényleg más mint keresni olyan párt akivel egyezik a libidótok, vagy amit az #1-es írt. Ez nem fog változni, te meg megvonod magadtól a jót ami így is úgy is feszültséget fog szülni kettőtök között és szakításhoz vezet.
3/15 anonim válasza:
Mondjuk kicsit beszélgetni róla hogy neki miért csak ennyi az igénye? Valami köztes megoldást találni?
Fura hogy alapjáraton ennyi legyen az igénye? Élvezi ő azt a két heti egy alkalmat? Csak a gyakorisággal van baj vagy. A minőséggel is?
Hány évesek vagytok?
4/15 anonim válasza:
Mindketten megegyeztek egy közös nevezőben. Hasraütésből mondok példát, heti 2-3. Ő is alkalmazkodik egy kicsit hozzád, te is őhozzá és mindketten emberként viselkedtek. Mindennek alapja a kommunikáció.
5/15 anonim válasza:
Én bevállalom a többit! 😀
(Csak vicc)
Beszéld meg vele, szerintem azért ennél többet is tudnátok csinálni.
6/15 anonim válasza:
Ha ez nem passzol a többi se fog.. hosszú távon gáz!
7/15 anonim válasza:
Itt nem nagyon lehet kompromisszumot kötni. Nem lehet így alkalmazkodni, mert ha valaki nem kívánja, az nem kívánja. Én is voltam ilyen helyzetben, csak én vagyok a nő. Állandó feszültség az egész, ahogy telik az idő, csak rosszabb. Próbáltam én is beszélni erről, bevetettem minden praktikát, de miután nem egyszer durván elutasított, meguntam. Szakítás lett a vége (nem csak ez volt az oka, de nagy szerepe volt) és azóta találtam olyat, akivel megegyeznek az igények.
8/15 sandrisbp válasza:
Nem tudom, de felvetődik, mennyire ügyelsz arra, hogy neki is elég élvezetes legyen az a szex? Előjáték, utójáték is van??? Kielégíted rendesen? Ha a dugástól nem megy el, esetleg kézzel, nyelvvel, stb? Ha igazán élvezné veled, amit csináltok, szerintem többször is benne lenne. Amúgy meg beszéljétek meg nyíltan - ha szeretitek egymást, biztos van a szakításnál jobb megoldás is.
9/15 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet.
PCOS betegsége van, meg lehet pajzsmirigy probléma is és ez miatt szinte abszolút nincs igénye szexre.
Napi 2-szer kiverem, próbálok más dolgokra fókuszálni.
Nem egyszerű így sem, de remélem 1 éven belül találunk gyógymódot a betegségére, és minden helyre jön.
10/15 anonim válasza:
Valami nem okés ha csak 2 hetente 1 szer akar veled...Egy egészséges kapcsolatban azért többet szoktak havi 2 nél..!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!