Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam az anyukámat intim helyzetben.. Most szinte nem bírok a közelében lenni olyan kínosan érzem magam, mit tegyek?
Pár nappal ezelőtt az éjszaka közepén kimentem pisilni és furcsa hangokat, neszelést hallottam anya szobájából.. Félálomban bele se gondoltam mi lehet csak benéztem az ajtón és akkor láttam, hogy maszturbált..
Azóta amint a közelében vagyok egyből beugrik ez a kép és olyan kínosan érzem magam, hogy el tudnék menekülni!
Tudom, hogy ő is ember, vannak igényei és nem is az, hogy csinálta hanem amivel csinálta.. Lesokkolt olyan nagy volt.. Ezt sosem gondoltam volna anyáról..
Nem tudom mit kellene tennem, hogy ne érezzem magam ilyen kellemetlenül.. Volt valaki hasonló helyzetben? Ti mit tettetek vagy mit tennétek?
Nálunk fordítva volt jópárszor. Mikor serdülő voltam, a nappaliban is folyton rárántottam. Néha azt se tudtam, otthon van-e vagy nem. Akkor kínos volt eléggé, de nem csináltunk belőle nagy ügyet. Amúgy én nyitottam rá pl fürdés közben, öltözködés közben, még tampon csere közben is. Nem egyszer rányitottunk már egymásra WC-zés közben. Szex közben nehéz volna, mert egyikünkkel sincs kivel. :D
De amúgy nem igazán hatotta meg egyikünket sem amit láttunk, nem először meg utoljára láttunk olyat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!