Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most nagyon bunkó voltam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nagyon bunkó voltam? Nagyon kellemetlenül érzem magam.

Figyelt kérdés
Elegem van már mindenből. 2 napja jelentkeztem egy tarskereso oldalra persze áll néven. Mindjárt az első 1 órában jött már 30 üzenet. Én 1 dbot kiválasztottam aki szimpatikus, közel lakik (30km) mégsem ismerem. Mondhatom jól belefogtam. Az egész estét végig beszélgettük. Majd a másnapot is én mutattam magamról képet. Meg ő is. Én hülye rakerestem a fbon (nekem van egy 10 évvel idősebb feltestverem akivel nem vagyunk rosszban de különös képpen 2 havonta beszélünk meg elkoltozott messzire) és hát persze hogy 1 közös ismerősünk volt az is a tesóm. Egy korosztaly, osztalytarsak voltak. Küldtünk egymásnak meztelen képeket és egyszer csak mondta h ő inkább megy..... Most tartjátok attól, hogy keverni fog? Fbrol letiltottam hogy véletlenül se jöjjön rá ha még nem jött rá. Vagy csak szimplán rusnya vagyok? Vagy ő erre utazik? Most meg én érzem magam rosszul miatta
2021. márc. 24. 04:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy úgy szakadt meg a beszélgetés hogy 24 óra után az érdekelte fel tudna e jönni hozzám vagy találkozunk e.. Én meg mondtam hogy nem találkozok vadidegenekkel.
2021. márc. 24. 04:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Aztán ezen gondolom besertodott. Én is szexet akarok, de nekem kell egy pár hetes, 1 hónapos beszélgetés előtte. Nekem ez nem megy csettintésre. Én annyira félek, hogy bekever valamit. Meg azt sem akarom, hogy ez az ismerettségikörömbe kiderüljon.
2021. márc. 24. 04:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Alig aludtam az éjszaka, le is töröltem magam... Mondtam neki, hogy találkozzunk de ne egyből...
2021. márc. 24. 05:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Aztán lehet csak szimplán ronda vagyok és talált szebb lányt 😂
2021. márc. 24. 05:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy ezt mind el kellene neki mondanod. Azt hogy neked kell az hogy jobban megismerd a partnered, hogy neked lasssbban megy ez a dolog. Ha rendes és komolyan érdeklődik akkor nem fog lelépni ésmegérti a dolgot. Ha ez akkor késöbb ha már jobban megismerted és még ö nem hozta fel a közös ismerettség dolgot akkor te mondhatod neki. Viszont hogy most mit gondol rólad azt csak töle tudhatnád meg.
2021. márc. 24. 05:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora kislány vagy.
2021. márc. 24. 06:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kislány vagy. A netes beszélgetés meg nem ismerkedés. De majd rájössz :)
2021. márc. 24. 07:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Bocs, azt kell mondjam hülye vagy kislány. Vadidegen embernek akivel sosem találkoztál nekiállsz meztelen képet küldözgetni, nooooormális?

Amúgy üdvözlet a net világában, rá fogsz jönni, hogy tele van (90%) kamusokkal, képkunyeráló nethuszárokkal, ghostingoló pasikkal akiknek esze ágába sincs találkozni. Ja meztelen kép... szerinted aki ennyire ráúszik a témára az verset akar olvasni veled vagy mielőbb megdugni?

2021. márc. 24. 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Én meg mondtam hogy nem találkozok vadidegenekkel.

utcára sem mész ki?

2021. márc. 24. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Küldtünk egymásnak meztelen képeket

nem találkozok vadidegenekkel

huh

2021. márc. 24. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!