Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit csinalnatok legszívesebben egy férfival ha bármit meg tehetnétek vele?
Figyelt kérdés
Vagy bármit parancsolhattok neki.2021. márc. 23. 16:29
11/12 anonim válasza:
Elmennénk egy hosszúhétvégére egy eldugott szálláshelyre, ahol senki más nem jár a környéken.
Három napon át mindenben ki kellene szolgáljon, a kisujjamat se kelljen mozdítanom, ő figyelje minden kívánságomat. Amíg ott vagyunk, nem lehetne rajta semmi, bár egy erényövet lehet adnék rá. Azt hiszem, az idő nagy részében én is meztelen lennék. Elvárnám, hogy ő ne menjen el, engem viszont elégítsen ki, amikor csak akarom, kézzel, szájjal, játékokkal.
Persze, ha elégedett vagyok a szolgálataival, mikor hazaérünk, bőségesen megjutalmaznám élvezetekkel, hogy neki is legyen motiváció. :)
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!