Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon beteg ha néha elképzelem milyen lenne ha szexrabszolga lennék?
Valamiért izgat, hogy azt csinálna velem a gazdám amit szeretne. Elméletben vonzz a gondolat, szerintem azért gyakorlatban nem lenne olyan jó.
De beteges hogy ilyen izgat?
L
sokan vágynak erre. sokan csak fantáziálnak, de vannak jópáran akik meg is valósítják. a bdsm közösségekben, partykon, számtalan házaspárral találkoztam, akik boldogak, kifele akár átlagosnak tűnhetnek, de közben egy mester-szolga viszonyt ápolnak 24/7.
nem könnyű persze ezt kivitelezni, a legtöbben ezért csak a hálószobában, esetleg hétvégi "szórakozás"ként űzik az ilyesmit, de meg kell próbálni, adni kell egy esélyt. persze előbb keresned kell egy alkalmas Dom-ot.
Egyáltalán nem beteges sőt, izgalmas játék ez (is) , csak ehhez is meg kell találni a megfelelő Uradat, ha az megvan sok mindent ki tudsz próbálni és hidd el élvezni fogod!
Szerintem ne fogd vissza a vágyaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!