Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti kíváncsiságból meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti kíváncsiságból meg szoktátok nézni néha egy másik lány testét, punciját közös zuhanyzóban,öltözőben?

Figyelt kérdés
Nem egyenlő a biszexualitassal ..

2021. márc. 23. 12:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szoktam, kíváncsiságból
2021. márc. 23. 17:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én hetero pasi vagyok, de néztem már oda másik pasinak, csak hogy mekkora farka van az enyémhez képest. Ha kisebb, akkor megnyugodtam.
2021. márc. 23. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nőknél is ugyanúgy működik mint a pasiknál. Oda oda pillant az ember. Hetero pasiként van hogy én is odapillantok ha valami nagyon másabb mint én. Pl múltkor egy kb 25 cms farok ficcent ki az öltözőben mellettem. Oda pislantottam de nem bámultam. Ez teljesen normális.

22f

2023. jan. 28. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!