Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális ha én homofób vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha én homofób vagyok?

Figyelt kérdés

Mármint , ha most valaki közölné velem h ő nem hetero akkor nem kötnék belé meg ilyesmi csak szimplán eltávolodnék tőle, és kevésbé keresném a társaságat. (Ezt így az ismerősi körre értem)

Ha mondjuk esetleg a legjobb barátnőm közölné ezt akkor nem tudom mit kezdenék a helyzettel. (Még jó h ilyen probléma nem áll fenn)

Mit gondoltok?

2021. márc. 23. 00:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A te magánügyed. Speciel én nem vagyok homofób és semmi bajom a melegekkel, de ugyebár tolerancia... Azt is jelenti, hogy elfogadom ha valakinek az értékrendjébe meg nem fér bele - ha a véleményét (főleg a pocskondiázást, támadást) megtartja magának.
2021. márc. 23. 00:54
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

jogod van megválogatni a társaságod :)

csak legyél PC és ne sérts meg senkit

2021. márc. 23. 00:54
 3/18 anonim ***** válasza:
45%
Normális!
2021. márc. 23. 00:57
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Semmi bajom a homofóbokkal, amíg otthon négy fal közt csinálják.
2021. márc. 23. 00:59
 5/18 anonim ***** válasza:
34%

4#

Hát igen! Sajnos homofób parádék nincsenek…

2021. márc. 23. 01:03
 6/18 A kérdező kommentje:

Na jó ahogy itt ezeket olvasom talán a homofób kicsit erős szó.

Csak egyszerűen olyan fura látni meg mikor a filmekben/sorozatokatban esetleg nem hetero s*x jelenet van akkor az egyszerűen ehhhh

2021. márc. 23. 01:28
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

Ízlés dolga.

Halkan jegyzem meg, hogy az IQ és a tolerancia szorosan korrelál, de te inkább xenofóbnak tűnsz a leírtak alapján. A másság elbizonytalanít és kényelmetlenül érint, de nem kezdenék kötekedni a másikkal emiatt és nem akarnál kirekesztő módon bánni vele, inkább csak kerülnéd. A te dolgod, jogod van hozzá, senkit nem bántasz vele.

2021. márc. 23. 03:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
*kezdenél
2021. márc. 23. 03:15
 9/18 anonim ***** válasza:
59%

Ezt valószínűleg addig gondolnád így, míg egy hozzád tényleg közel álló be nem jelentené hogy meleg/biszex. Akkor átéreznéd, hogy az hogy mit szeret az ágyban semmit nem vesz el az emberi értékeiből, és nem ad okot rá hogy eltávolodjatok. Tegyük fel, bátyádról kiderülne hogy szereti BDSM keretein belül sírásig alázni a barátnőjét. Kicsit furcsállnád, de végülis az ő ágya, azt csinál benne amit akar. De ha kiderülne hogy egy pasival szexel, eltávolodnál tőle? Ugyanmár... Remélem érted mit akarok mondani. Attól hogy valaki mást szeret a szexben, egy egészséges lelkületű embernek még nem válik unszimpatikussá.

Nem mellesleg én beszélnék pszichológussal, hogy miért vált ki kellemetlen érzetet belőled a melegek közelsége. Sokszor a saját vágyaikat elnyomó, látens melegek számolnak be erről. Nem mondom hogy az vagy, de elgondolkodnék...

2021. márc. 23. 04:21
 10/18 anonim ***** válasza:
86%

szerintem rosszul kozelited meg a dolgokat. abszolut semmi bajom veluk, sosem volt es lesz.

ugyanis tobb no marad nekunk ;)

2021. márc. 23. 07:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!