Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A magántanáromnak bejövök,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magántanáromnak bejövök, vagy mi? (lány vagyok)

Figyelt kérdés
Emelt angolra készit fel, nem tudom hány éves lehet, de fiatal. Miközben szemben ülünk egymással, a melleimre nézett már jó párszor, de nem bámulja sokáig csak oda pillant. Meg egyszer amikor felálltam valamiért, és aztán hátranéztem, láttam hogy mintha a fenekem nézte volna. De ebben nem vagy 100%-ig biztos..
2021. márc. 22. 21:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10 aki nem akarja h megbámulják az öltözködjön úgy h ne legyen mit
2021. márc. 26. 13:36
 12/19 anonim ***** válasza:
37%

Szóval a nők a hibásak, mert a férfiak nem tudják kontrollálni magukat? Ha felveszek egy farmernadrágot, egy pólóval is megnéznek mindent, akkor mibe öltözzek? Nyáron rohadjak vastag, hosszú pulóverbe, hogy ne nézzenek meg?:)

2021. márc. 26. 13:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Ennel atlagosabban nem tudok oltotni... Farmer poloval. Jezus
2021. márc. 26. 13:46
 14/19 A kérdező kommentje:
oltozni*
2021. márc. 26. 13:46
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Szóval most az a bajotok, hogy tetszetek a másik nemnek? Micsoda szar életetek lehet ilyen szintű problémákkal... :D
2021. márc. 26. 15:10
 16/19 A kérdező kommentje:
Hol irtam ezt? Arra reagaltam ezzel, hogy meg az en "hibam" hogy megneznek, mert biztos kint van mindenem. Kozben nem.
2021. márc. 26. 16:36
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, igen tetszel neki. Ez nem jelenti azt, hogy járna veled, de szexuális értelmben bizony van hatalmad egy ilyen helyzetben. Pl ebben a szituációban simán mondhatod, hogy ha már nyelvórán vagytok, akkor Te kíváncsi lennél a nyelvtudására. Egy kicsit kifelé engeded a comjaidat.. és láss csodát, másodpercenken belül munkához lát. Miközben kényeztet, mondd neki, hogy az angolóráid mostantól ingyen vannak. A fejét szorítsd először gyengéden, majd erősebben a puncidhoz (kéz + combok segítségével), így nem fog tudni válaszolni, csak tudomásul veszi, amit mondasz neki. Hidd el, ha a srác huszonéves, te pedig vonzó tini vagy, akkor működik. Egy fiatal, szép lány így tud bármit elérni, amit csak akar. Azért is írom, mert engem egy kicsit más, de hasonló helyzetben "használt már ki" tinilány. És meg is kapott mindent, amit akart :) Illetve a baráti körömben is tudjuk, hogy mi a helyzet és úgymond eléggé képben vagyunk már az eseményekkel
2021. márc. 26. 23:46
 18/19 A kérdező kommentje:
30-35 koruli, nem 20-as
2021. márc. 27. 00:02
 19/19 anonim ***** válasza:
#17 nekem felállt ahogy olvastam b@szki
2021. márc. 27. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!