Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék pszichológus-prostituáltat?
Figyelt kérdés
Mindkettőre szükségem van egy személyben.2021. márc. 22. 09:01
1/19 anonim válasza:
Az már durván aranyásó lenne. Ezért is meg azért is tízezreket elkér. Ott nagyon nem a szakértelem számítana neki, hanem a lóvé. Az ilyen nem is hiszem, hogy egyetemen szöszmötölne éveket, hogy pénzt tudjon keresni.
2/19 anonim válasza:
Pszichológus vagyok és szeretek szexelni, de a hivatásomat még inkább. (és nem 'az' a hivatásom)
A munkaeszközünk a személyiségünk, nem a testünk.
De találhatsz olyat, akivel elszerepjátékozzátok a helyzetet🙂
3/19 anonim válasza:
Logopédus szexmunkást ismerek. :)
4/19 anonim válasza:
A "barátnő - feeling"-es csajok nem valami ilyesmit nyújtanak egyébként?:)
5/19 anonim válasza:
Én meg atomfizikus prostit keresek,de az út szélén álldogáló szexmunkás szakemberek legtöbbje csak az 5 általánosig vitte.
6/19 anonim válasza:
A pszichológus nem pszichiáter, azt tudod igaz? Neked utóbbi kéne ha ilyen lúzer vagy...
7/19 anonim válasza:
Hát én pedig több diplomás örömlányt is ismerek. :)
10/19 anonim válasza:
Sehol. A pszichológus nem a testével dolgozik. S nem is lennél előrébb mentálisan a vásárolt szextől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!