Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen tapasztalataitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalataitok vannak az olyan nőkkel, akik jól vagy rosszul csinálják a natúr franciát?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanra például, hogy engem már cumizott le egy olyan lány aki rosszul csinálta... Sőt, nem tudtam élvezni se, és olyan gondolatok kerülgettek végig, hogy most el kellene magyaráznom neki

férfi létemre azt, hogy hogyan kell leszopni valakit?

Nagy nehezen elmentem és utána nem is volt már kedvem semmihez sem, nem is állt már fel utána :/

Tehát nem is élveztem és kínos is volt utána..

2021. márc. 21. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen-milyen, aki nem csinálta jó, vagy éppen fogazott azzal nem jó, aki jól csinálta vagy éppen fantasztikusan azzal meg jó :) Jártam már én is hasonlóan mint a kérdező, nagyon rosszul csinálta a lány, meg úgy is, hogy fél perc alatt kivégzett annyira ügyes és odaadó volt.
2021. márc. 22. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Off: hogy lehet rosszul csinálni? :D
2021. márc. 22. 01:04
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 hidd el sajnos lehet.

Volt olyan aki folyamatosan fogazott mert szerinte nem nyilik nagyobra a szája,

volt akinek a letört foga egész szopás közben karcolta a fakam. Ha olyan a kedvem akkor szeretem ha finoman meg van harapdálva néha néha úgy szexisen de ha fogaz vagy karcol az kifejezetten rossz és a kedvem is elmegy tőle pedig személy szerint egy jó szopásért 3 dugást is feladok. Volt olyan nőm akinek a fogszabályzója felsértette a fitymát, ez instant lankadás...

Egyik legrosszabb mikor náthás volt a csaj, ülök hátsó ülésen az meg szopik és kb fél percenként felült megtörölni és kifújni az orrát és közben bocsánatot kér érte minden alkalommal. Azt hittem sosem megyek el olyan sokáig tartott, végül a farkamra szoritottam a fejét, igaz a herém is taknyos volt a végén de nagyit élveztem.

Az is rossz volt mikor töl jól csinálta, el voltam lazulva és váratlanul megujjazta a seggem. Szeretem ha közben masszirozzák finoman a herém, egyszer egyik lány is igy csinálta, majd megcsúszott és olyat rászoritott h majdnem beszartam a fájdalomtól.

Egyszer egy barátnőmet kitanitottam h hogyan kell jól csinálnia. érzékian, finoman kényeztetve kéz nélkül bő nyállal közben nézzen rám olyan tekintettel h már attól is elélvezzek. úgy belejött h a fél környéket leszopta...

2021. márc. 22. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt nekem is ilyen, alapból nem jött be a csaj, hanem ő volt rámkattanva, és gondolta ha leszop, akkor lesz valami. Nyilván ezt hagytam én is. Próbálta tenni magát, hogy mennyire élvezi, de olyan sehogyse csinálta.. Alapból bénán fogta a farkam is, majd éppen csak a makkomat nyalogatta inkább. Próbáltam neki magyarázni, hogy kicsit gyorsabban, de csak rosszabb lett. Rásegítettem közben magamnak kézzel is, hogy legalább egy kis merevedésem legyen, mert addig fel sem állt. Aztán miután meguntam, befejeztem magamnak kézzel. Legalább engedte arcra. De vele se volt semmi utána többet.
2021. márc. 22. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!