Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz ha egyéjszakásnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha egyéjszakásnál hamar elsülök?

Figyelt kérdés
Én maximum 2 perc és élvezek. Ez mennyire baj egy nőnek? Egyéjszakásnál a gyors kielégülés a célom többnyire.
2021. márc. 21. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Akkor nem baj, de tuti, hogy nem találkoznak veled újra.
2021. márc. 21. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Az az egész műfaj azért van, hogy az egód növeld és gyakorolj... Majd akinél számítani fog azzal jó lesz
2021. márc. 21. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Voltam hasonló pasival. Egyszer. :) Az rendben van, hogy csak az élvezet számít, de a nőnek is számít. Az 2 perc alatt nem lesz meg.
2021. márc. 21. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Én úgy vagyok vele, hogy az egódnak is jót tesz, ha a nő jól érzi magát. De inkább menj el korábban minthogy sehogy
2021. márc. 21. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Ha elmész hamar, attól még azért folytasd a szexet és rendben van.
2021. márc. 21. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem gáz ha hamar elmész. Az már igen, hogy neked akkor így ennyi elég is.

Velem is előfordult már, hogy 5 perc alatt elsültem. Akkor utána kicsit leállunk, beszélgetünk, simogatom a másikat, vagy lemegyek neki, attól függ milyen viszonyban vagyunk. Aztán mihelyt feláll, mehet tovább, és az már hosszabb menet is lesz.

Meg nem csak a kielégülés a cél, hanem az hogy minél élvezetesebb, hosszabb élmény legyen a másikkal. Minél hosszabb ideig dugjam és érezzem hogy most enyém a másik. A nő is jobban élvezi ezt. 2 perc alatt a zuhany alatt a markodban is elsülhetsz ... nem nagy ügy.

2021. márc. 21. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Baj, mert ugye a csaj is azért megy bele, hogy meg legyen dugva.. Aztán belemegy az egyéjszakás kalandba, de nem is érez kb semmit, mert már vége. Férfi oldalról írok, emiatt hagyok ki már minden egyéjszakás lehetőséget.
2021. márc. 21. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha csak egy darab lyuknak tekinted az alkalmi partnered akkor az a lánynak gáz - leginkább az hogy nem ismerte fel korábban az önző pötst, de legalább tanul egy kis emberismeretet hogy milyen típust kerüljön a jövőben.
2021. márc. 21. 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
Hát igen, mert csak egy köcsög ember lehet, aki önhibáján kivül hamar elélvez, és nem tud tenni ellene.
2021. márc. 21. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!