Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért alázzák meg magukat, hogy visszamennek az exükhöz szexelni? Ennyire ne legyetek már szolgalelkűek.
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 15:13
11/22 A kérdező kommentje:
megbízható exbarát: ez is a legalja
hogyhogy nem megalázó ez? hol a híres női önbecsülés??
2021. márc. 21. 15:49
12/22 anonim válasza:
Olyannal megalázó, aki rosszul bánik a nőkkel, például agresszívan követeli magának a szexet alanyi jogon.
13/22 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a nők mégsem válogathatnak annyira?
Mert akkor nem lennének rászorulva az exre...
Na ennyit erről...
2021. márc. 21. 15:59
14/22 anonim válasza:
Semmi szolgalelkűség nincs ebben. Az ex is egy férfi. Miért lenne jobb egy ismeretlennel? Attól hogy már csak ex még lehet baromi jó az ágyban. Ha ezt mindkét fél el tudja különíteni fejben akkor nincs ezzel baj. Most akkor a férfi is szolgalelkű ebben az aktusban? Nem gondolnám.
15/22 anonim válasza:
Kérdező, neked egyébként nem édesmindegy?
16/22 anonim válasza:
Elméletileg sokból válogathatnak, gyakorlatilag nagyon kevésből.
17/22 A kérdező kommentje:
17 te nő vagy vagy férfi
6 szóban leírtad a lényeget gratulálok, ha tehetném 100 zöld kéz menne
a többiek nagyon sötétek
2021. márc. 21. 16:08
18/22 anonim válasza:
Ne akarjatok már megdugni minden 2. nőt, ennyire ne legyetek már szolgalelkűek.
Tisztelet a kivételnek.
19/22 anonim válasza:
Egy 30 koruli lanyrol tudom, hogy visszajart. Miert? 15 eves kora ota volt baratja. Kihagyasa - hogy egyedul van- nem volt. Hazassagot, gyereket nem akar. A pasi dobta. Holgy elkezdett intenziven keresni,ismerkedni. Viszont a szex hianyzott neki. Szegen vagy nem addig amig nem talalt visszajart az exhez. Aztan amikor mar lett uj partner mar nem.
20/22 anonim válasza:
Nem tudom mièrt mennek vissza nem mindegyik a szex miatt talán azèrt mert az ex mindent megbocsát.Sok nőnek kell egy stabil hattèr ország aki ott van az űnnepek alatt vagy mikor nem èr rá az aktuális szerető. Nem kell azt gondolni olyan sokban kűlönböznek a fèrfiaktol de nekik szűgsègűk van rá hogy valaki fekűdjőn melletűk ennyi az egèsz. Az hogy töled vissza ment esetleg az exhez ezen kár agyalni mièrt tette. Tőlem is vissza ment már pár ès nem a szex miatt mert akkor a szex miatt nem engem keresnènek. A legtöbbször a válasz hogy úgy èrzik úralkodok felettűk. Mikor megkèrem mivel a választ nem tudják. Igazából csak egy kèrèsem van hogy ne pasizzanak melletem de ez túl nagy kèrès szerintem ma már . Ott az FB ès kell hogy más fèrfiak is szèpnek lássák őket kevès az ha te annak látod.Igazabol nem tudom èn járok e jobban hogy szeretőkènt tartanak mert igaz jó szexben van rèszem általában...Csak èn nem erre vágyom szűgsègem lenne arra hogy itt legyen ès támaszkodhasak èn is rá.. Megèrtem hogy vissza jár mert èn maximálisan megpróbálom a vágyait kielègiteni az a pár óra alatt amíg velem vannak általában nem akarnak 1-2 menetnèl többet,elèg profi szintre fejlesztettem a dolgot. Szóval 100% ra tudom azt mondani nem a szex a problèma egyszerűen nekik olyan pasi kell akit irányítani lehet az orránál fogva mindent elnèz nem zavarja ha viszik a telefont a fűrdőkádba is ès egy csomó csűcsöritös kèpet lát a telefonjában amit nem neki kűldőtt el ennyi az egèsz. Ha le tudsz butulni arra a szintre hogy nem zavar ha átvágnak akkor te is jó ex lehetsz akihez vissza mennek ha nem tudja irányítani az új pasit. De szerintem annyit nem èr a dolog ha nem azèrt vannak veled mert szeretnek ès veled szeretnè èlni a mindennapokat annál az is jobb ha egyedűl èlsz ès te vagy a szerető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!