Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a punci nyalás szakállal ?
Figyelt kérdés
Más érzés ha a partnerednek szakálla van akkor amikor kinyal ? Itt most nem a borostára gondolok , hanem egy annál hosszabb, vagy akár ,, vikinges" szakállra.
Esetleg a férfinak milyen érzés ? Gondolom a nedvek érintkeznek a szőrrel , amit utána le kell törölni.
Sajnos még nem volt dolgom ilyen férfival , de biztos vagyok benne , hogy fantasztikus érzés.
2021. márc. 21. 14:11
1/4 anonim válasza:
Csiklandoz amikor nyal. Nekem nem jó, mert eltereli a figyelmem
2/4 anonim válasza:
Hát sok lány szokta élvezni, elviekben kicsit jobb """cirógató""" érzés. Én engem egy picit mondjuk zavar a szakállam hogy benedvesedik, de velejáró, ez van
4/4 ReGina... válasza:
Engem csak ilyen pasi nyalt
Szóval a nincs viszonyítási alap.
Viszont nekem egyáltalán nem szúr, nem csikiz. Egyszerűen jó, néha bizsergető, ha direkt úgy csinálja.
Neki meg igen nedves lesz utánna mindig megtörli vagy meg is mossa kicsit, esetleges összetapadás ellen.
Én nagyon szeretem, páromnak kb. 5-10cm hosszú szakálla van, mikor, hogy hagyja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!