Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak kielégíteni a férfiak?
"Mindenki a saját orgazmusáért felelős"
Nem is tudtam hogy a szex az egy közös maszturbálás.
Senki nem mondta hogy kizárólag a férfiak hibája lenne. De ideje elfogadni hogy egy nőnek jóval több ingerre,időre van szüksége az orgazmus eléréséhez. Magától értetődik hogy több figyelmet is igényelnek.(ez nem azt jelenti hogy a nő ne figyeljen oda úgyszint a partnerre)
Ezért valóban az az első lépés hogy egy megfelelő férfit kell találni aki nem csak kapni szeretne hanem adni is. Ugyanis ha a nő nem élvezi a szexet ott akkor nem is lesz sokáig szex.🤷♀️
"Mindenki a saját orgazmusáért felelős"
Annyiban igaz, hogy a nőnek tudnia kell, hogy neki mi és hogy a jó. Ugrálhatok én eszetlenül lovaglóban a pasin, örülve, hogy mennyire élvezi, de sajnálva, hogy én nem.
Tudnom kell, hogy nekem hogy jó, milyen irányú és tempójú mozgástól megyek el.
Felfogásoddal van gond. Magad írtad, hogy egy pasinak sikerült orgazmusig repíteni.
Első tanácsom: ismerd meg magad, maszturbálás rengeteget! Tapasztalt meg, mi a jó. (Ennek ugye tini korban le kellett volna játszódnia).
Ezután pedig a partnerednek add a tudtára, hogy hol csináljon, mit csináljon, milyen tempóban, milyen intenzitással etc...
Nem a pasi fog neked önismeret adni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!