Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet ennyire magabiztos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire magabiztos valaki, akinek kicsi a farka? Tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés

Habár nincs annyira hű de nagy tapasztalatom, az eddigi férfiak közül 2 olyan volt, akiknek tényleg kicsi volt a farka, és érdekes módon az ismerkedési szakaszban mégis ők voltak a leginkább nyomulósak. A nagy magabiztosság miatt meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg kicsi lenne nekik, gondoltam biztos azért ekkora az arcuk, mert nagy lepedőakrobaták. Nemcsak hogy kicsi volt, de teljesítményben sem voltak toppon.

Lehet, hogy pont emiatt ilyenek, mert így legalább a kicsi kukacukkal is kaphatnak nőt, de nekem ez akkor is furcsa... Ha a testem se lenne olyan és a teljesítményem se lenne valami nagy szám, én inkább meghúznám magam, mert szerintem ciki, ha kiderül a dolog.

Ti tapasztaltatok már ilyet? Honnan ez a magabiztosság náluk??

2021. márc. 21. 08:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem kicsi is, és ráadásul tuytimutyi vagyok.

Gondoltam, elmesélem, hogy azért van ilyen is.

2021. márc. 21. 09:08
 12/21 anonim ***** válasza:
28%

kérdező!! A megfogalmazásodból sugárzik az irigység! Te egy nagyobb méretekkel rendelkező fiú vagy aki nem tud lányt találni, ezért irigy vagy másokra.

Azt hiszed ha nagy van neked elég. De tévedsz.

2021. márc. 21. 09:10
 13/21 anonim ***** válasza:
1es vagyok én mindig azt híredetem , hogy a nőknek ugyanúgy eltérő méreteik vannak mint ahogy a férfiaknak nekem top 1 százalék széles és egy nagy kreténség ,hogy minden nő erre vágyik a nők nagy része kicsi péniszre vágyik csak magam sem értem miért: el van nyomva a véleményük vagy csak nem olyan hangosak.
2021. márc. 21. 09:13
 14/21 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy nem csak egyféleképpen lehet orgazmust elérni... De én csak az eddigi tapasztalataimról tudok nyilatkozni, ami sajnos ez. Kicsi volt, alig éreztem őket, és ezen kívül nem gondoltak arra, hogy akkor legalább más módon elégítsenek ki, azért külön kellett szólnom. És erre voltak annyira magabiztosak, nem értem én ezt. A dolog után nem éreztem azt, mint a többieknél, hogy na ez most jól esett, feloldódott bennem a feszültség. Csak kellemetlen érzés maradt bennem.

És úgy, mint a férfiaknak, a nők is különböző mérettel vannak megáldva, vannak genetikailag tágabbak. Nem lettem "szétbaszva", a legelsőnél is ugyanennyire tág voltam, mellesleg nem is használtam soha segédeszközöket sem... Nekem emiatt fontos, hogy legalább vastagabb legyen, mert különben én sem érzem őt, és ő is alig érez engem, ez senkinek se jó.

2021. márc. 21. 09:19
 15/21 anonim ***** válasza:
És ez így van jól mindenkinek más a mérete találd meg azt aki passzol a tiedhez aki meg kis farkú örüljön neki mert sok lány itt a gyakorin sír , hogy túl szűk hogyan táguljon hát a válasz ,hogy sehogy ez genetika
2021. márc. 21. 09:22
 16/21 anonim ***** válasza:

#13: Az egész civilizációnk néhány kivételtől eltekintve "a nagyobb jobb" elvét követi, legyen az telek, ingatlan, autó, bankszámla, karrier, magasság, intelligencia, fizikai erő, stb.

Ebből pedig törvényszerűen fakad, hogy ha a nő azt mondja, hogy neki a nagy farkú férfiak jönnek be, azzal egyrészt azt fejezi ki, hogy ő nem éri be holmi kisfarkúval, neki igényei vannak, ő igényes nő.

Másrészt elbizonytalanítja a kisfarkú férfiakat, így egyfajta szűrő is.

Viszont ha egy nő azt mondaná, hogy ő a kis farkú férfiakat szereti azt érzékelhetnék iróniának vagy beugratós kijelentésnek is, illetve a nagyfarkú férfiak le tudnák ütni a magas labdát, így a verbális győzelem akkor is az övék lenne, ha a nő a farokméretük miatt kizárná őket.

2021. márc. 21. 09:24
 17/21 anonim ***** válasza:

#15: "sok lány itt a gyakorin sír , hogy túl szűk hogyan táguljon hát a válasz ,hogy sehogy ez genetika"

Ahonnan egy újszülött koponyája kifér, oda egy vastag farok is befér.

2021. márc. 21. 09:26
 18/21 anonim ***** válasza:

Lehet hogy kifér egy koponya de az nem az elvezetről szól 17es

16 attól még hogy mészáros lőrincnek 300000 hektár ingatlanja van még nem lesz élvezhetőbb a személyisége

2021. márc. 21. 09:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Mi számít neked kicsinek?

Mert a 14-15 centi az a normális méret ;)

2021. márc. 21. 12:15
 20/21 anonim ***** válasza:
17-es, te magadtól vagy ilyen ostoba???
2021. márc. 21. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!