Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit javasoltok a fenékszőrre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok a fenékszőrre?

Figyelt kérdés

Engem már régóta zavart S most pedig letoltam géppel. Sokkal kényelmesebb így. Nem pálik be nem izzadok úgy és persze jobban is érzem magam tőle. Mit tudnátok javasolni?

Ti hogyan foglalkoztok azzal a területtel?

2021. márc. 20. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Borotvalom.
2021. márc. 20. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Gatyát rá!
2021. márc. 20. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a pihés popsi nyalogatásánál nincs jobb a világon :) szóval én ezt javaslom fenékszőrre :D De komolyra fordítva, amikor újra nőni kezd az sok embert nagyon szúrkál ott hátul.
2021. márc. 20. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Tartósabb a gyantázás. Most csak házilag tudod megoldani a korlátozások miatt, ami nem egyszerű egyedül: alaposan ki kell nyújtani-feszíteni a gyantázandó részt. Ha nyitva lesz egy kozmetika (férfiakat kevés helyen vállalnak), akkor figyelj hogy előtte növeszd meg, mert rövid/borotvált szőrt sokkal nehezebb gyantával eltávolítani.
2021. márc. 20. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Még több szőrt.
2021. márc. 20. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Öngyújtó.

Bepucsítok, és amikor fingani kell, a barátnőm odatartja az égő öngyújtót, és a belobbanó szellenet leéget minden felesleges szőrt.

2021. márc. 20. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

A borotva annyira nem jó megoldás, mert pár nap és nagyon szúrós lesz. Nem csak téhed fog zavarni, hanem azt is aki pl a fenekedet nyalná. És ki fogja dörzsölni a feneked a szúrós szőr, viszketni fog stb

Jobb megoldás a gyanta, de ahogy írták, férfiakat kevés helyen fogadnak

2021. márc. 20. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Én borotválom már rég óta. Megszokta a bőröm,már észre sem veszem,hogy szúr.F
2021. márc. 21. 07:39
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

Jelen pillanatban csak az othoni gyantát tudom javasolni. Macera, meg rákell szánni az időt. Ez van.

Amúgy meg kozmetikai szalon. Én két helyre is szoktam járni. Ennek csak előnye van.

42F

2021. márc. 21. 07:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!