Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok a fenékszőrre?
Engem már régóta zavart S most pedig letoltam géppel. Sokkal kényelmesebb így. Nem pálik be nem izzadok úgy és persze jobban is érzem magam tőle. Mit tudnátok javasolni?
Ti hogyan foglalkoztok azzal a területtel?
Öngyújtó.
Bepucsítok, és amikor fingani kell, a barátnőm odatartja az égő öngyújtót, és a belobbanó szellenet leéget minden felesleges szőrt.
A borotva annyira nem jó megoldás, mert pár nap és nagyon szúrós lesz. Nem csak téhed fog zavarni, hanem azt is aki pl a fenekedet nyalná. És ki fogja dörzsölni a feneked a szúrós szőr, viszketni fog stb
Jobb megoldás a gyanta, de ahogy írták, férfiakat kevés helyen fogadnak
Jelen pillanatban csak az othoni gyantát tudom javasolni. Macera, meg rákell szánni az időt. Ez van.
Amúgy meg kozmetikai szalon. Én két helyre is szoktam járni. Ennek csak előnye van.
42F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!