Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire vágynátok egy nőtöl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vágynátok egy nőtöl igazán? Én arra, hogy riszálja előttem , szórakoztasson, eszközölje ki, hogy ráugorjak, csak sajnos erre nincs ember.

Figyelt kérdés

Ahol én élek, ott a pénzes embereknek van szép nője. A területről már nagyon sokan elköltöztek Pestre és egyéb helyekre, mert egyszerűen nincs egy erős középréteg. Egyre több elszegényedett ember van és annyi pénzes figura, akire a figyelem irányul.

Akinek pénze van, azzal mézes-mázasak a nők, nincsenek azzal terhelve, hogy hónapokig tartson az ismerkedés, stb. Cukorfalat módjára megértőek, szórakoztatóak és rádolgoznak a partnerük kedvére. De aki nem tehetős, azzal nem foglalkoznak, annak az érdekeit sem nézik, annak maximum jutnak a problémás nők, vagy még azok sem.

Akárhányszor nővel voltam, mindig a problémás ember jutott.

Férfiként nem tudom elmondani, hogy például valaha egy jót nyaltam, vagy dugtam volna, mert azon a téren is mindig gond volt a nőkkel. A testről inkább nem is beszélek.

#nők, szex
2021. márc. 20. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Megvan a napi ,,milyen szarok a nők" pasas, aki mindezt a nincstelenségre fofja.

Hogy is van ez? Miért kellett a problémás és nem jó testű nőkkel ágyba bújni akkor? Jaaa, hogy csak szexre kellettek..

2021. márc. 20. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Uncsi.
2021. márc. 20. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!