Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kb. hány éves korukig gondolják alapból, hogy egy átlagos 50 éves férfitest undorító és öreg?
Nekem egy 45 éves férfi tetszik, aki még 50 évesen is jó kondiban lesz.
Alapból az idősebb férfiak vonzanak, mivel érettebbek személyiségben, nem kamus hülyegyerekek.
Nekem mindig is a fiatalabbak tetszettek, fóbiám van az öregedéstől. Jelenlegi párom is kb. fél évvel idősebb nálam csak. Szóval azt tudom elképzelni, hogy olyan 50-55 éves koromra fogom őket (őt?) vonzónak találni.
Egyik ismerősöm 50 éves, de csak 40-45 éves pasikra bukik. A másik 45 lesz, de 65+ a partnere már vagy egy évtizede. Fiatalabb lányoknál gyakran látom, hogy legalább 5-10+ évvel idősebb férfiakat keresnek. Szóval ki tudja ezt?
De abban egyetértek, hogy nem a kor számít, sokkal inkább egyéb tényezők (amit persze befolyásolhat az öregedés is).
Egyetlen test sem undorító! Az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben és vigyázz az egészségedre. Az, hogy ki mit gondol, másodlagos.
Mármint hogy Európa legelhízottabb nemzetében az áltagos ötvenes (tehát mégnagyobb arányban elhízott) férfi meddig undorító? Ez:??
Mindig. Esetleg megszépíti a sok együtt töltött év, a szeretet/szerelem, és a pasi belső értékei. De ahogy neked se lesz szép egy aránytalanul elhízott, öreg nő, így a nőknek se jön be az igenytelen, egészségére egyáltalán nem figyelő amőba alkatú úriember. De szerencsére nem csak a külsőn múlik a dolog. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!