Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szeretitek a mosatlan szexet?
Izgató.
Na az a szó szerinti tisztára nyalás!
Mi van, ha valaki nem fogyatékos és ki tud választani olyan anyagú ruhákat és cipőket, amikbe nem rohad bele úgy, mintha be lenne fóliázva? Ez a savanyú, dögszagú izzadtság, amiről írsz, ez bizony a modern kor gyermeke és együtt jár a trash öltözködéssel, a junk táplálkozással és az agyatlan életvitellel.
Én biztos, hogy nem vagyok büdös egy hosszú nap végén, még akkor sem, ha egy kicsit rohangáltam, vagy BKV-ztam.
A legtöbb ember este hazaér, ledobálja magáról a minőségi nejlonból készült dögszagú ruháját, aztán rohan lesúrolni, meg beillatozni magát a fürdőbe és magára önt 15liter parfümöt, hogy aztán a következő ruha felvételét követő 5 percen belül megint ugyanolyan savanyú szagú legyen. Nyilván a parfüm egy kicsit elnyomja.
Nyilván nem arról van szó, hogy nem kell napi szinten tisztálkodni, de mindig szétröhögöm magam, hogy ultra normálisnak számít, hogy az ember a barátnőjét csak akkor engedi a közelébe, ha az a bőrét masszívan szárazra maratta különféle vegyi anyagokkal. A szexualitás kémiája úgy működik, hogy érzed a másik bőrének a természetes illatát, érzed a finom (nem disznószarszagú) kipárolgásait és az indít be, nem a 80kg parfüm, ami rajta van.
A másik dolog meg, amit jó lenne végre felfogni, hogy a hüvelynek savas a PH-ja és enyhe savanyú aromája van evolúciós okok miatt: hogy megvédje magát a fertőzésektől. Ha ez nem tetszik, akkor egy nagyon egyszerű lehetőség: nem nyomod tövig az arcod a nő vaginájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!