Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy méretet kedvelő lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy méretet kedvelő lányok megnyugtatnátok?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akinek 4.5 cm vastag a farka és mindig ezt hallom tőle mekkora császár bármilyen nőt kitud vele elégíteni.

Van itt olyan akinek ez a méret tényleg kevés lenne?? Ne kamuzzatok mert annak nincs értelme.

2021. márc. 19. 10:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Eddig azt hittem a 4.8 centivel átlagos vagyok, de mostmár látom hogy nem :D
2021. márc. 19. 11:39
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Nekem 4,4 cm vastag, és tapasztalt barátnők szerint ez átlagosnál nem kevéssel vastagabb.
2021. márc. 19. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Szerinted hány nő tart sublert a táskájában és méregeti a pasik farkának körméretét? Max. sac/kb. tudják megmondani mekkora, de nem ez a legfontosabb tényező. Az ismerősöd meg egy sima szájhős, aki tényleg sok nővel volt, avagy nem végez félmunkát az nem henceg sem a meghódított nők számával, sem azzal hogy mekkora a brokesz.

Egyébként általános alapigazság nem a méret számít, hanem a pasi akihez tartozik (ha nem szimpi el sem jut vele az ágyig), s az hogy amije van azt az ágyban hogyan tudja használni.

2021. márc. 19. 12:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A nők szerint nekem jóval vastagabb van az átlagosnál, ha hozzászoknak nagyon élvezik, hogy jól kitölti őket, viszont eddig még hallani sem akartak az análról, szóval annyira nem jó ez...
2021. márc. 22. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!