Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet általános, hogy egy nő benne legyen az anális szexben úgy, hogy a végén bele lehet élvezni?
Nagyon sok ilyen választ olvastam már itt de szerintem ennyire nem általános a dolog. Eddig én 13 lánnyal feküdtem le és egy olyan volt aki ezt simán bevállalta.
Mit gondoltok erről? Kamu lenne az interneten terjedő sok sok ilyen válasz?
Az interneten sok lány igazából meleg fiú.
Az igazi lányok is gyakran fantáziákat élnek ki, amiket a valóságban nem tennének meg.
egyreszt ide barki barmit irhat, masreszt meg az ide tenylegesen nokent irogatok azert nem az ‘atlag’ nonek felenek meg. ugy ertem, aki ide ir, olvassa ezt a rovatot, az elev erosen ereklodik a szex temakore irant, valoszinu nyitottabb, bevallalosabb is. tehat ez egy eleve szuk kor itt.
azt nem tudom, mennyire altalanos, en hagyom, DE nem akarkinek, es nem erzem olyan nagy extranak.
privatot nem kerek ezzel kapcsolatban, mert azonnal tiltas-torles lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!