Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel mi a vèlemènyetek azokról a pasikról akik prostikhoz/erotikus masszőzökhöz járnak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 17:18
11/15 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy mennyire nem szorult empátia, még egy fikarcnyi sem, sok nőbe.
Könnyen szólogat be az aki csak úgy alanyi jogon bármikor szexelhet, mert nőnek született.
12/15 anonim válasza:
"alanyi jogon bármikor szexelhet"
Te melyik barlangból bújtál elő? Alanyi jogon neked maximum csak a szád jár. Egy nő sem alanyi jogon szexel. Ahhoz az aktushoz pedig kell ám egy férfi is. Tudod kettőn áll a vásár, közös nevező, kémia miegymás. Akkor annak a férfinak milyen jogon jár? Ekkora marhaságot. Ennyi erővel te bedugod 2t löksz és a nyakadba hullik alanyi jogon az orgazmus.
13/15 anonim válasza:
#11 Ezt én is észrevettem. Férfi-, de nő-társaik felé is sokan kegyetlenek és diszkriminálóak.
14/15 anonim válasza:
#11 Leqrvázni eleve szinte csak a nők szokták egymást. Én nem emlékszem h bárkit is valaha leqrváztam volna pedig voltam néhány prostinál és köztük ketten lehúztak. Még őket se! Bezzeg egy féltékeny nő a konkurenciát! Ujjujujj.
15/15 anonim válasza:
Szerintem ez is csak egy szolgáltatás, pláne ha csak ún. masszázsról van szó. Nem mindenki szeretne adott pillanatban párkapcsolatot, vágyai viszont ettől még lehetnek. Ha pénze is van, akkor meg miért ne költse arra, hogy a saját keze helyett egy hivatásos keze rángassa a cuccost. Lehet mondani, hogy bemegy egy bárba, meghív három koktélra egy kis csitrit és már mehet is a menet, de ezzel egyrészt anyagilag kb ugyanott van, másrészt kétséges a végkimenetel, harmadrészt lehet épp nincs kedve az illetőnek végigjópofizni az estét egy idegennel, amikor nyilvánvaló, hogy mi a cél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!